Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Kako proveriti nivo znanja engleskog jezika

Kako proveriti nivo znanja engleskog jezika

Da li se i vi pitate kako proveriti nivo znanja engleskog jezika? Ako je vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

Poznavanje engleskog jezika u savremenom dobu je imperativ. Jednostavno rečeno, da biste mogli da se snađete i plivate u moru informacija na internetu, neophodno vam je poznavanje ovog stranog jezika, barem na osnovnom, komunikacijskom nivou. Ukoliko uživate u putovanjima širom sveta, poznavanje engleskog jezika uvek je od pomoći, jer se smatra globalnim, svetskim jezikom. Takođe, put ka poslovnom ili akademskom napretku je praktično zagarantovan uz poznavanje ovog stranog jezika.

Ipak, pre nego što se odlučite za kurs koji najviše odgovara vašim potrebama, neophodno je da znate na kom je nivou vaše trenutno znanje. Kako proveriti nivo znanja engleskog jezika otkriva vam škola Tower u narednim redovima.

Kako proveriti nivo znanja engleskog jezika – Online testiranje engleskog jezika u školi Tower

Jedan od najlakših i najbržih načina da proverite svoje znanje svakako je online testiranje.

Kako proveriti nivo znanja engleskog jezika

Kao što i sam naziv govori, online testiranje nivoa znanja engleskog jezika vrši se putem interneta. Škola Tower nudi vam priliku da veoma jednostavno izvršite testiranje svog znanja, iz udobnosti sopstvenog doma.

Za svega nekoliko minuta možete dobiti brzu procenu vašeg znanja, koja, naravno nije konačna. Ova procena predstavlja temelj na osnovu kojeg ćete dalje proveravati svoje znanje, uz konsultacije i razgovor sa našim nastavnim kadrom.

Provera znanja našim online testiranjem podrazumeva da ćete odgovoriti na svih 25 pitanja, koja se ispred vas u datom trenutku nalaze. Testiranje nije vremenski ograničeno, te za svako možete odvojiti onoliko vremena koliko smatrate da je neophodno. Ova pitanja testiraju vaše poznavanje gramatičkih pravila, ali i širinu vašeg vokabulara.

Pitanja su dizajnirana tako da, na veoma jednostavan način, testiraju vašu spremnost za upis na neki od kurseva iz naše ponude. Rezultate online testiranja dobijate nakon poslednje odgovorenog pitanja.

Kako se pripremiti za online testiranje nivoa znanja engleskog jezika?

Pre nego što proverite svoje znanje ovog stranog jezika, nije na odmet ponoviti ono što već znate.

Ako ste engeski jezik učili u srednjoj školi, sasvim je normalno da određene stvari i gramatička pravila zaboravimo. Kao što znate, ponavljanje je majka znanja!

Prema tome, pre nego što posetite stranicu online testiranje na našem sajtu, ponovite osnovna gramatička pravila, vremena u engleskom jeziku, te se podsetite reči koje ste možda zaboravili.

Samo testiranje obavite onda kada na raspolaganju imate dovoljno slobodnog vremena. Na taj način, testiranje znanja engleskog jezika obavljate bez dodatnog stresa i žurbe. Predlažemo da testiranje vršite sami, bez uticaja drugih. Jedino tako dobijate realan uvid u stvaran nivo vašeg znanja engleskog jezika.

Koji kurs engleskog jezika upisati na osnovu dobijenih rezultata?

Osvojen broj poena na testiranju putem interneta samo je osnovni korak ka daljoj, potpunijoj proceni vašeg znanja. Ovu procenu vrše zaposleni u našoj školi. Kada se dobije potpuni uvid u vaše znanje engleskog jezika, predlaže se i odgovarajući kurs.

Konverzacijski kurs engleskog jezika osmišljen je tako da je pogodan početnicima, sa osnovnim ili minimalnim predznanjem. Ovaj kurs će vam pomoći da razvijete svoje sposobnosti govora u svakodnevnim situacijama, ali i formalnom okruženju. Dakle, akcenat ovog kursa uvek je na diskusiji, izlaganju ili međusobnoj konverzaciji polaznika.

Job interview kurs engleskog jezika još jedan je od popularnijih kurseva u našoj školi. Namenjen je osobama koje žele da napreduju u poslovnom smislu, a prvi korak ka tome svakako je intervju za posao.

Osim toga, kod nas su vam dostupni i pripremni kursevi za neki od međunarodnih ispita, kao što su TOEFL, IELTS ili CAMBRIDGE ENGLISH testovi. Pripremna nastava za polaganje ovih ispita neophodna je za uspešno polaganje istih.

Kako proveriti nivo znanja engleskog jezika

Za više informacija o online testiranju znanja engleskog jezika, škola Tower stoji vam na raspolaganju.

Comments are closed.