Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Job interview – Pripremite se za razgovor za posao

Job interview

Jedan od najvažnijih trenutaka kada konkurišete za određenu radnu poziciju jeste job interview – intervju za posao. Priprema za intervju za posao mora biti detaljna, naročito kada se intervju odvija na engleskom jeziku.

Ukoliko želite brzo da savladate osnove i naučite najčešća pitanja koja vam mogu biti postavljena tokom intervjua za posao, škola engleskog jezika u Beogradu – Tower vam može pomoći u tome.

Job interview je brz i dinamičan kurs engleskog jezika

Job interview kurs u našoj školi ima za cilj da vas, za kratko vreme, obuči kako bi trebalo komunicirati i ponašati se na razgovoru za posao.

Živimo u vremenu kada se znanje engleskog jezika praktično podrazumeva prilikom prijavljivanja za bilo koji posao. Od prijavljivanja za posao u kafiću do viših menadžerskih pozicija – znanje engleskog jezika morate posedovati. Engleski jezik je opšteprihvaćen u svetu kao globalni jezik.

Prema određenim statističkim podacima, više od milijardu stanovnika naše planete govori ovaj strani jezik. Zanimljiva je činjenica da većini osoba koje govore ovaj jezik, on zapravo nije maternji.

Engleski se uči u osnovnim, srednjim i višim školama, ali i na fakultetima. Upravo iz razloga što sve veći broj poslodavaca zahteva od svojih zaposlenih određen nivo znanja engleskog jezika.

Job interview

Ipak, ukoliko vam je potrebno unapređenje veština govora, pisanja ili slušanja ovog stranog jezika u svrhe zapošljavanja, uvek vam je na raspolaganju Job interview kurs. Ovaj kurs je brz, dinamičan i veoma interesantan. Bazira se na brzom usvajanju veština koje su vam neophodne kako biste mogli sa lakoćom da vodite konverzaciju tokom razgovora za posao.

Šta sve podrazumeva Job interview kurs u našoj školi?

Priprema za intervju za posao na engleskom jeziku u našoj školi je apsolutno prilagođena vašim potrebama i željama. Pripreme su individualne i pripremljene specijalno za vas, kao našeg polaznika.

U zavisnosti od toga kakav posao želite ili tražite mi baziramo naša predavanja. Radimo sa veoma zanimljivim materijalima, koji su kreirani isključivo u job interview svrhe.

Unapređivanje veština govora i razvijanje vokabulara i fonda reči na engleskom jeziku koje posedujete su osnovni cilj ovog brzog kursa. Osim toga, u toku ovog kursa otkrivamo vam i koja se pitanja najčešće postavljaju na razgovorima za posao i kako da odgovorite na njih. Naučićemo vas i najpopularnijim i najefektnijim frazama koje možete koristiti u svojim odgovorima na pitanja koja će vam biti postavljena.

Ipak, ono što će vam najviše pomoći u toku razgovora za posao, a što ćete naučiti na ovom kursu, jeste kako da ostanete pribrani i smireni u svakoji situaciji. Na taj način pokazujete budućem poslodavcu da ste u stanju da problemima pristupate smireno, ali i da odlično vladate engleskim jezikom.

Priprema za intervju za posao vam može pomoći da se oslobodite straha od konverzacije na engleskom jeziku

Ukoliko ste ikada ranije imali prilike da se okušate u intervjuima za posao, onda znate koliko to može biti stresna situacija. Pogotovo kada morate da pričate na jeziku koji vam nije maternji.

Job interview

Adekvatna priprema za job interview pomoći će vam da savladate strah od komunikacije na ovom stranom jeziku. Strah od pogrešnog izgovaranja reči na stranom jeziku nije redak.

Predavači u Tower školi stranih jezika biće vaši najbolji motivatori za oslobađanje od ovog straha. Aktivno učestvovanje u ovom kursu biće vam kamen temeljac za dalje unapređivanje vaših govornih sposobnosti. U našoj ponudi kurseva možete pronaći i konverzacijski kurs engleskog jezika, koji za cilj ima upravo ovo.

Osim toga, nudimo vam i sledeće kurseve:

  • Engleski za osnovce;
  • Priprema osnovaca za Cambridge English;
  • Engleski jezik za tinejdžere;
  • Engleski jezik individualna nastava.

U našoj školi se možete pripremati i za polaganje nekog od međunarodnih ispita engleskog jezika – TOEFL, IELTS ili Cambridge English.

Za više dodatnih informacija, možete nas kontaktirati!

 

 

Comments are closed.