Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Konverzacijski kurs engleskog jezika je osmišljen u cilju poboljšanja komunikacijskih sposobnosti polaznika na ovom stranom jeziku.

Bez obzira na to da li vam je potreban radi snalaženja u neformalnim razgovorima ili zbog napredovanja u poslu, konverzacijski kurs engleskog jezika je pravo rešenje za vas.

Kome je namenjen konverzacijski kurs engleskog jezika?

Časovi ovakvog tipa kurseva na engleskom jeziku osmišljeni su za sve one koji nemaju mnogo slobodnog vremena na raspolaganju, a ipak žele da obnove i usavrše svoje znanje ovog stranog jezika.

Naime, ukoliko ste engleski jezik učili u školi, a godinama nakon toga se niste koristili njime, konverzacijski kurs engleskog jezika pravi je način da obnovite svoje znanje.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Sasvim je razumljivo da se strani jezik koji je nekada proučavan polako zaboravlja, ukoliko se ne koristi u svakodnevnom govoru. Svrha časova ovog kursa je upravo podsticanje polaznika na razgovor, kako bi se oslobodili straha od pričanja na engleskom jeziku. Strah od mogućih grešaka prilikom izgovora određenih reči je jedan od glavnih razloga zbog kojih se jezik zaboravlja. Naši iskusni predavači će vam pomoći da prevaziđete ovaj neopravdani strah i ’’odvežete jezik’’.

Speaking kao osnova konverzacijskih kurseva na engleskom jeziku

Konverzacijski kursevi engleskog jezika namenjeni su svim osobama koje žele da poboljšaju svoje speaking sposobnosti. Dakle, govor je ono na čemu se bazira konverzacijski kurs engleskog jezika.

Predavači u školi engleskog jezika Tower su uvek tu da motivišu svoje polaznike da, bez straha, jasno i glasno iznose svoje stavove na ovom jeziku. Time se oni ohrabruju da to čine i van učionice.

Poboljšavanje sposobnosti govora na engleskom jeziku kao direktnu posledicu ima bolje snalaženje u svakodnevnim, neformalnim situacijama kada vam je ovaj strani jezik potreban. Primer jedne takve situacije može biti upravo snalaženje u stranom gradu na letovanju, kada su vam potrebne instrukcije da dođete do svog odredišta.

Engleski jezik je često preduslov za dalje napredovanje u firmi ili kancelariji u kojoj radite. Iz tog, ali i iz mnogih drugih razloga, važno je da redovno uvežbavate svoje komunikacijske sposobnosti. Konverzacijski kurs engleskog jezika vam u tome može pomoći.

Kako se održava nastava za konverzacijski kurs engleskog jezika?

U Tower školi engleskog jezika, konverzacijski kursevi engleskog jezika održavaju se na dva načina:

  • Individualna nastava – Ovakav način nastave idealan je za sve one koji žele da poboljšaju svoje govorne spobonosti u formalnim situacijama. Predavač je u potpunosti spreman da se posveti samo i isključivo vama i onoj oblasti za koju vam je potrebno unapređenje govora. Profesor je u ovom slučaju vaš ’’lični trener’’ engleskog jezika, koji će vam davati prekopotrebne smernice i savete. On će vas tokom celog kursa motivisati i ohrabrivati, kako biste što pre savladali strah od lapsusa i javnog iznošenja stavova na engleskom jeziku.
  • Grupna nastava – Tip nastave u mikro grupama idealan je za sve osobe koje samo žele da se prisete jezika koji su davno naučili. Rad u grupama je naročito interesantan, s obzirom na to da se radi sa zanimljivim materijalom i video klipovima. Grupna nastava takođe podstiče na oslobađanje od straha govora na stranom jeziku.

Časovi se organizuju jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta ili dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

Zašto odabrati konverzacijski kurs engleskog jezika u našoj školi?

Bez obzira na to da li vam je potreban konverzacijski kurs ili neki drugi kurs u našoj ponudi, ukoliko odaberete školu Tower, sasvim sigurno nećete pogrešiti.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

Naši profesori rade sa ogromnom posvećenošću svom poslu i ogromnom željom da vam prenesu stečena znanja.

Naša škola je dugogodišnji član Advantage programa Britanskog saveta, što vam garantuje dodatnu sigurnost da ste napravili dobar izbor kada ste nam ukazali svoje poverenje.

Osim konverzacijskih kurseva, na engleskom jeziku možete pohađati i sledeće kurseve:

Za sve dodatne informacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

Comments are closed.