Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Zašto su individualni časovi engleskog bolji od grupnih?

Individualni časovi engleskog

Individualni časovi engleskog su odlično rešenje za učenje koje je usmereno prema vašem nivou znanja i specifičnim potrebama.

Kada dođete do toga da konačno možete da se organizujete oko učenja jezika, sigurno se pitate da li je bolje rešenje grupna ili individualna nastava. Kao što možete da pretpostavite, svaka od ovih opcija ima svoje prednosti – ali mi glasamo više za opciju individualni časovi engleskog.

U ovom tekstu smo vam predočili najznačajnije prednosti individualne nastave, bilo online ili uživo.

Individualni časovi engleskog – Da li je ovaj metod bolji za učenje?

Izbor između grupnih i individualnih časova jezika na kraju zavisi od vaših specifičnih ciljeva, motivacije i preferencija. Evo nekoliko smernica koje će vam pomoći da odlučite.

Ako želite da poboljšate svoje veštine javnog govora ili sposobnosti razgovora na engleskom, grupni časovi mogu biti dobra opcija. Grupna dinamika i društvena interakcija mogu pružiti motivaciju koja vam je potrebna da napredujete.

Individualni časovi engleskog

S druge strane, ako vam je potrebna personalizovana pažnja da biste rešili probleme sa izgovorom, poboljšali pisanje, naučili rečnik specifičan za oblast kojom se bavite (kada je u pitanju poslovni engleski) ili da biste analizirali i ispravili svoje greške – individualni časovi su vaše rešenje. Ovaj pristup odgovara onima koji preferiraju individualizovan fokus i okruženje bez ometanja.

Zapamtite da vaš izbor treba da bude u skladu sa vašim ličnim preferencijama, potrebama i stilom učenja. 

Personalizovani časovi uvažavaju vaše lične potrebe

Individualni časovi engleskog imaju prednost jer su potpuno lični prema vama i vašem stilu učenja. Nastavnik može prilagoditi lekcije tako da vama odgovaraju, a ne čitavoj grupi.

Manje stresa

Odsustvo veće ‘’publike’’ može značajno smanjiti stres za vas koji se osećate pomalo uplašeno i anksiozno kada govorite na engleskom. Kada učite jedan na jedan sa svojim nastavnikom, možete izgraditi svoje samopouzdanje sopstvenim tempom.

Veza poverenja

Uspostavljanje snažnog odnosa student-nastavnik je lakše u okruženju jedan na jedan. Ovo poverenje omogućava otvorenu i iskrenu komunikaciju, što olakšava rešavanje vaših specifičnih potreba.

Vaša nezavisnost u učenju

Kada imate individualne časove engleskog, ne zavisite od rasporeda ili napretka drugih. Imate fleksibilnost da postavite sopstveni tempo i fokusirate se na oblasti koje su vama najvažnije.

Fleksibilno vreme održavanja časova

Možda imate posao sa punim radnim vremenom ili druge obaveze koje vam ne omogućavaju da imate regularnu nastavu na engleskom. Grupni časovi se obično održavaju određenim danima i u određeno vreme, dok privatni časovi mogu biti fleksibilniji i uklopiti se u vaš lični raspored.

Fokusiranija nastava

Kada ste tu samo vi i vaš personalni nastavnik, dobijate mnogo fokusiranije iskustvo u podučavanju. 100% pažnje je na vama, što vam može pomoći da napredujete mnogo brže. Nastavnik će takođe moći da prilagodi lekcije u skladu sa vašim nivoom znanja i interesovanjem.

Individualni časovi engleskog u školi jezika Tower

U školi jezika Tower smo posvećeni tome da vam pružimo fleksibilnost da odaberete pristup koji najbolje odgovara vašim zahtevima, obezbeđujući da vaše učenja engleskog jezika bude prilagođeno vašim jedinstvenim potrebama.

Privatni časovi engleskog su sjajan način da konačno usavršite svoje znanje. Veliki izbor kurseva je ono što našu školu stranih jezika izdvaja od ostalih. Tu su konverzacijski, specijalizovani kursevi (za medicinske radnike, inženjere, studente…), pripreme za polaganje zvaničnih međunarodnih ispita, ubrzani kursevi, poluindividualna nastava, individualna nastava

Individualni časovi engleskog

Radimo isključivo sa kvalifikovanim i iskusnim predavačima jezika, koji vam mogu pomoći da postignete svoje lične ciljeve. Kod nas su vam dostupni, kako tradicionalno učenje ‘’jedan na jedan’’, tako i moderni online kursevi. Na našem sajtu imate i opciju za online testiranje kako biste proverili svoj nivo znanja engleskog.

Kako biste obezbedili sebi najbolju individualnu nastavu na engleskom, budite slobodni da nas kontaktirate

Comments are closed.