Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Individualni časovi engleskog jezika

Individualni časovi engleskog jezika

Individualni časovi engleskog jezika namenjeni su svim osobama koje žele da upotpune ili osveže svoje znanje ovog internacionalno prihvaćenog stranog jezika.

Kursevi ovog tipa posebno su pogodni za osobe koje nemaju previše slobodnog vremena, ali ipak žele da posvete pažnju razvijanju svojih govornih ili drugih veština engleskog jezika.

Individualni časovi engleskog jezika organizuju se i kao redovan kurs, ali i kao priprema za određene vrste međunarodnih ispita.

Individualni časovi engleskog jezika posvećeni konverzaciji

Konverzacijski kurs engleskog jezika namenjen je poboljšavanju speaking sposobnosti, odnosno govora na engleskom jeziku. U školi stranih jezika Tower konverzacijski kurs može se pohađati u mikro grupama od 3 do 6 polaznika ili samostalno.

Individualni časovi engleskog jezika posvećeni konverzaciji su savršena prilika da se oslobodite straha od govora na stranom jeziku. Često je strah od grešaka prilikom govora razlog zbog kojeg odustajemo od komunikacije na jeziku koji nam nije maternji. Ovo je potpuno pogrešno viđenje stvari, jer se na taj način naučen jezik polako zaboravlja.

Individualni časovi engleskog jezika

Individualni časovi posvećeni speaking-u i naši posvećeni profesori pomoći će vam da prebrodite strahove i aktivno se koristite engleskim jezikom.  

Važno je napomenuti da se individualni časovi engleskog jezika organizuju na onaj način koji vama najviše odgovara. Časovi se održavaju jednom nedeljno po 90 minuta ili dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

Individualni časovi engleskog jezika kao priprema za IELTS ispit

IELTS ispit je test na osnovu kojeg se određuje da li je vaše znanje engleskog jezika na dovoljnom nivou kako biste mogli da studirate, radite ili živite u zemljama engleskog govornog područja.

Kako biste uspešno položili ovaj ispit i dobili IELTS sertifikat, važna je detaljna priprema i ozbiljna posvećenost. Individualni časovi u našoj školi odličan su put ka tome!

Više od 10 000 firmi ili organizacija u inostranstvu prihvata IELTS sertifikat.

U okviru pripreme za ovaj ispit posebna pažnja se posvećuje izgrađivanju vokabulara i razvijanju writing sposobnosti. Dakle, u našoj školi naučićete sve neophodno za uspešno polaganje govornog i pismenog dela.

Razvijanje strategije za slušanje i čitanje takođe je ključ za uspeh na IELTS ispitu. Naši profesori pripremiće vas i za ove dve veštine. Kada su individiualni časovi u pitanju, profesor će imati više vremena na raspolaganju koje može posvetiti isključivo vama. Upravo zato su individualni časovi engleskog jezika odlična priprema za IELTS.

Individualna priprema za TOEFL ispit

TOEFL ispit je osmišljen za proveru znanja engleskog jezika studenata. Tačnije, radi se o tome da se na ovom međunarodnom ispitu proverava da li je znanje engleskog jezika pojedinca na akademskom nivou ili ne. Postoje četiri faze testiranja: reading, listening, speaking i writing.

Ovaj svetski priznati ispit zahteva zavidno znanje engleskog jezika, kako bi student bio sposoban da prati nastavu na fakultetu koji je odabran. TOEFL ispit može da se polaže više puta, a mogu se kombinovati i najbolji rezultati iz sve četiri faze.

Kako biste ga uspešno položili, važno je da obnovite i usavršite svoje znanje engleskog jezika. U tome vam može pomoći naša Tower škola stranih jezika.

Naučićemo vas kako da jasno i koncizno odgovarate na postavljena pitanja, ali i da naučite da slušate i rezonujete pravilno na ovom stranom jeziku.

Individualni časovi engleskog jezika

Naši profesori će vas upoznati sa formom samog testa, što će vam u velikoj meri olakšati sam ispit koji traje oko 3 i po sata. Realna simulacija testa je mnogim našim polaznicima bila ogroman olakšavajući faktor prilikom polaganja ovog ispita.

Individualna nastava idealna je i za pripremu FCE, CAE i CPE ispita. Ukoliko želite da napredujete u profesionalnom ili akademskom smislu, onda će vam ovi sertifikati itekako biti od koristi.

Ukoliko želite potpunu posvećenost profesora, jer nemate mnogo slobodnog vremena na raspolaganju, odlučite se za neki od individualnih kurseva u našoj Tower školi!

Comments are closed.