Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Online časovi engleskog za odrasle

Online časovi engleskog za odrasle

Online časovi engleskog za odrasle mogu biti sjajno rešenje, ukoliko živite užurbanim tempom i smatrate da nemate dovoljno vremena za učenje stranih jezika.

Online kursevi mogu biti podjednako efikasni kao i kursevi u samoj školi. Osim što su praktični, online časovi su vam dostupni bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju. Dakle, obezbeđuju vam neophodnu fleksibilnost i prilagođavaju se vašem životnom tempu i obavezama.

U narednim redovima predstavljamo vam nekoliko razloga zbog kojih su online časovi engleskog za odrasle najbolji izbor za vas.

Možete učiti iz udobnosti svog doma

Jedan od najvećih benefita online časova jeste činjenica da možete učiti engleski iz sopstvene fotelje.

Online časovi engleskog za odrasle

Zamislite da ustanete, skuvate sebi šoljicu kafe i za svega nekoliko minuta budete na času stranog jezika. Da, uz online kurs engleskog jezika, ovaj scenario je lako ostvarljiv!

Preporučujemo da kreirate prostor za učenje kod kuće koji će vas inspirisati i motivisati za dalji rad. Recimo, možete odabrati da sednete pored prozora ili se ušuškate ispod ćebeta. Odlučite se za opciju koja najviše odgovara vašem stilu rada, za maksimalne rezultate i posvećenost praćenju nastavnog programa.

Možete koristiti više resursa istovremeno

Online časovi se, po definiciji, održavaju ispred računara ili laptopa – i postoji mnogo načina da se ovo iskoristi.

Naprimer, kada vaš predavač pomene ime, mesto ili izraz koji do sada niste čuli, možete ga ’’proguglati’’ kako biste saznali više. Možete da istražite izraz, kako biste ga bolje zapamtili, jednostavnom pretragom slika na Google-u.

Definicije i gramatička pravila možete potražiti u bilo kom trenutku tokom časa. Svakako, najbolja ideja jeste da sa predavačem prodiskutujete o svemu što vam nije jasno. Ipak, upotreba više resursa tokom online nastave je mogućnost koju bi trebalo da iskoristite!

Online časovi engleskog jezika za odrasle pomažu vam da poboljšate sve četiri jezičke veštine

Vežbanje i usavršavanje jezičkih veština moguće je i na online časovima.

Uz pomoć video poziva, možete voditi razgovore uživo, baš kao da se fizički nalazite u učionici. Još jedna od prednosti je upotreba internet alata i aplikacija za snimanje govora. Na ovaj način u svakom trenutku možete poslušati na koji način izgovarate određene reči, te ih usavršiti, ako za tim postoji potreba.

I veštinu slušanja možete usavršiti koristeći se internetom, i van same online nastave. Naime, veština slušanja najlakše se vežba uz Youtube snimke, TED lekcije ili razne podkastove. Ne zaboravite da koristite titlove ili transkripte kako biste identifikovali nove reči i razjasnili delove zapisa koje niste mogli da razumete.

Poboljšavanje veština čitanja i vokabulara ne može biti lakše nego što je sada! Savremeno doba donelo je i mnoštvo e-knjiga, internet članaka i časopisa.

Na veštini pisanja se takođe veoma lako radi. Možete pisati mini-eseje ili slati domaće zadatke bilo koje vrste putem e-pošte ili drugih platformi.

Online časovi engleskog za odrasle su interaktivni

Budući da tehnologija prožima naše živote, digitalni alati mogu učiniti online časove prijatnijim. Mnogi časovi ovog tipa održavaju se na platformama napravljenim za učenje.

Ako se održavaju u grupi, možda ćete pronaći osobu sa kojom ćete ćaskati o lekcijama i samom toku kursa.

Osim toga, online lekcije su daleko zanimljivije nego što možda mislite. Pružaju vam mogućnost da učite iz udobnosti svog doma, ali i da komunicirate sa drugim učenicima i profesorom na veoma realan način.

Škola Tower svojim polaznicima nudi mogućnost pohađanja online časova engleskog jezika za odrasle. Individualna online nastava odličan je izbor za sve osobe koje ne žive u blizini naše škole ili im je ovakav vid učenja bliskiji. Koji god razlog bio – nedostatak vremena više nije razlog za odlaganje usavršavanja znanja iz ovog stranog jezika!

Online časovi engleskog za odrasle

Za više informacija o kursevima iz naše ponude, stojimo vam na raspolaganju. Posetite nas!

 

 

Comments are closed.