Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola engleskog jezika za tinejdžere

Škola engleskog jezika za tinejdžere

Škola engleskog jezika za tinejdžere Tower za ovaj uzrast je naročito primamljiva. Tinejdžersko doba je savršeno za usavršavanje bilo kog stranog jezika, pa tako i engleskog.

Kada se uzme u obzir činjenica da je engleski jezik zvaničan jezik u više od 70 zemalja u svetu, ne čudi ni to da se smatra univerzalnim jezikom. Upravo iz tog razloga je znanje engleskog jezika od presudnog značaja, kako za svakodnevnu konverzaciju, tako i za napredovanje u poslu ili snalaženje na internetu.

Zašto je škola engleskog jezika za tinejdžere primamljiva opcija?

Škola engleskog jezika za tinejdžere je odlična opcija u slučaju kada je potrebno usavršavanje ovog jezika za polazak na dalje studije, posle završene srednje škole. Sve veći broj mladih odlučuje se za studiranje u inostranstvu, te je poznavanje engleskog jezika od presudnog značaja.

Ovo, naravno, nije jedini motiv za učenje engleskog jezika.

Tinejdžerima je engleski jezik potreban i za snalaženje u stranim gradovima prilikom letovanja, kao i za razumevanje tekstova strane muzike ili za gledanje filmova bez prevoda.

Polaznicima ovog uzrasta veoma je lako da prate i fokusiraju se na program po kojem se odvija nastava u školi stranih jezika Tower. Ukoliko je program koji je potrebno savladati previše komplikovan a nastavnici neiskusni, tinejdžeri ili deca mlađeg uzrasta neće moći da isprate sve, te je veća i verovatnoća da će od samog kursa i odustati. Tower škola engleskog jezika za tinejdžere je iz tog razloga savršen izbor.

Šta podrazumevaju redovni kursevi engleskog jezika za tinejdžere?

Naša škola engleskog jezika za tinejdžere podrazumeva rad u malim grupama. Najčešće to podrazumeva grupicu od 3 do 6 osoba. Ovim načinom rada postiže se veća efikasnost, bolja posvećenost predavača polaznicima i brže razumevanje materije. Važno je naglasiti da se grupe formiraju prema nivou znanja, a ne prema uzrastu polaznika.

Škola engleskog jezika za tinejdžere

Polaznicima svih grupa obezbeđeni su moderni udžbenici, a oni namenjeni tinejdžerima prilagođeni su interesovanjima adolescenata. Kako bi učenje bilo što interesantnije, svim polaznicima obezbeđeni su i dodatni materijali u pisanoj i video formi (video klipovi).

Časovi podrazumevaju aktivno učestvovanje svih polaznika, kako bi se oni što brže opustili i naučili da iznose svoje stavove, mišljenja i razmišljanja na engleskom jeziku. Osim toga, sve vreme se podstiče i razvijanje sve četiri veštine – speaking, writing, listening and reading.

Sa tinejdžerima se radi po programu Cambridge English, kako bi se kasnije mogli pripremiti i za polaganje Cambridge English ispita. Sertifikat Cambridge English je jedan od najcenjenijih i najpriznatijih sertifikata engleskog jezika u svetu!

Zašto je Tower škola engleskog jezika za tinejdžere najbolje rešenje?

Tower je škola engleskog jezika sa više od dvadeset godina iskustva u ovom poslu. Predavači koji rade sa polaznicima u našoj školi su izuzetno kompetentni i posvećeni, što pruža dodatan kvalitet nastavi.

Škola engleskog jezika za tinejdžere

Važno je naglasiti da je Tower škola engleskog jezika dugogodišnji član Advantage programa Britanskog saveta. Kvalitet našeg rada ogleda se i u tome što škola Tower poseduje i TIER 1 status.

Bez obzira na to koliko znanja engleskog jezika poseduju naši polaznici, uvek se trudimo da ih motivišemo za dalje učenje i pomno pratimo njihov napredak. Učenje engleskog jezika u našoj školi je jednostavno, opuštajuće i interesantno. Nastava se odvija jednom nedeljno u trajanju od 120 minuta, te nije opterećujuća ni za koga, a naročito ne za tinejdžere. Njima su kursevi dostupni od septembra do juna, te im ne remeti ni period školskog raspusta.

Ukoliko želite da naučite ili usavršite svoje znanje engleskog jezika, onda je škola engleskog jezika Tower savršeno rešenje za vas! Za više informacija o kursevima koje vam nudimo, u svakom trenutku nas možete kontaktirati.

Tower škola engleskog jezika – Učenje stranog jezika nikada nije bilo jednostavnije!

 

Comments are closed.