Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Upis na kurs nemačkog jezika – Savladajte na pravi način drugi najrasprostranjeniji jezik u Evropi

Upis na kurs nemačkog jezika

Upis na kurs nemačkog jezika je najbolji način da savladate ovaj strani jezik.

Kao što možete da pretpostavite, nemački ne spada među najlakše jezike za proučavanje. Većina polaznika koji se upisuju na kurs nemačkog jezika strahuje upravo od toga. Međutim, uz adekvatnu nastavu i nastavnike, učenje nemačkog jezika može se pretvoriti u pravo zadovoljstvo.

Kako biste napredovali i brzo i efikasno sticali znanja nemačkog jezika, upis na kurs jeste prioritet.

U narednim redovima predstavljamo vam nekoliko razloga da se već danas uhvatite u koštac sa izazovom učenja nemačkog.

Upis na kurs nemačkog vam pomaže da savladate drugi najrasprostranjeniji jezik u Evropi

Ako razmišljate o upisu na kurs nemačkog jezika radi zaposlenja ili života u inostranstvu, on vam itekako može biti od koristi.

Nemački je drugi jezik po rasprostranjenosti u Evropi. Ali, kada govorimo o maternjim jezicima na evropskom kontinentu, nemački je na prvom mestu.

Ovaj strani jezik svrstava se u prvih 10 najčešće proučavanih jezika u svetu. Ova činjenica je prilično impresivna, s obzirom na to da Nemačka nije najveća zemlja u svetu.

Kako biste ga savladali na adekvatan način i usvojili znanja iz nemačkog koja će vam ostati urezana tokom celog života, savetuje se upis na kurs nemačkog jezika.

Nemački je suštinski jezik u akademskom svetu

Sigurni smo da ste barem jednom u životu čuli konstataciju da je nemački jezik zapravo akademski jezik – jezik nauke.

Upis na kurs nemačkog jezika

Stoga, ne čudi ni zanimljiv podatak da je Nemačka treće najveće tržište knjiga na svetu. Zašto bi vas ova činjenica navela na to da pokušate da naučite nemački jezik? Razlog je veoma jednostavan. Ako želite pristup ovoj ogromnoj količini izvora stručne, klasične i moderne literature, poznavanje nemačkog se podrazumeva.

Ukoliko želite da studirate u nekoj od država nemačkog govornog područja, učenje nemačkog je od krucijalnog značaja. Nemačka ima neke od najprestižnijih univerziteta u svetu. Studiranje na istim predstavlja ostvarenje snova mnogih budućih studenata.

Upis na kurs nemačkog jezika – Nemačka je 4. najveća ekonomija u svetu

Da li znate da je Nemačka četvrta najveća ekonomija u svetu? Zar ne zvuči uzbudljivo poznavati jezik kojim govore međunarodni tržišni lideri?

Postoji nekoliko multinacionalnih nemačkih kompanija, kao što su Siemens, Volkswagen, Lufthansa, BMW, Adidas i slično. Ako poznajete nemački jezik, bićete korak bliže ovim poslodavcima i povećavate svoje šanse da dobijete posao iz snova.

Nemačka se neretko pominje u kontekstu inovacija u tehnologiji. Sam ovaj podatak dovoljan je da razmislite o opcijama života i rada u ovoj državi.

Prema tome, Nemačka nije samo interesantna opcija za akademike, već i one koje žele konkurentnu prednost na međunarodnom tržištu rada.

Gde upisati kurs nemačkog jezika?

Kao što imate prilike da vidite, kurs nemačkog jezika je privlačna opcija kako za večite zaljubljenike u svetsku književnost, tako i za ambiciozne ljude koji žele akademski ili poslovni napredak i finansijski stabilnu budućnost.

Na ovom kursu naučićete kako da se snalazite u svakodnevnim situacijama, ali i u onim formalnijim, gde se od vas zahteva da pokažete u kojoj meri poznajete i koliko dobro govorite nemački.

Najkvalitetniji kursevi nemačkog jezika čekaju vas u školi Tower.

Kod nas možete upisati nemački za odrasle. Cilj ovog programa jeste da vas na najefikasniji način nauči osnovama ovog jezika. Opšti kurs prati program Schritte International.

Upis na kurs nemačkog jezika

Osim ovog kursa, u školi Tower čeka vas i nemački za medicinare. Kao što i sam naziv govori, nemački za medicinare je prvi korak ka uspešnom radu u zdravstvu u nekoj od država nemačkog govornog područja. Ovaj kurs će vam biti od koristi pri zaposlenju, ali i tokom rada u medicini u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i drugim državama u Evropi.

U našoj školi dostupni su i kursevi nemačkog za osnovce, kao i kurs nemačkog za tinejdžere.

Za više informacija o kursevima iz naše ponude, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

Comments are closed.