Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

U koju školu jezika da upišem dete?

U koju školu jezika da upišem dete

U koju školu jezika da upišem dete? Ukoliko ste roditelj, sigurno ste sebi postavili ovo pitanje.

Sasvim je prirodno da svaki roditelj želi najbolje za svoje dete. Stoga, kada osete da je dete spremno za učenje stranog jezika, neretko kreću u potragu za školom koja će detetu pružiti priliku za nova usvajanja znanja. Međutim, u najvećem broju slučajeva roditelji nisu sigurni u koju školu bi upisali svog predškolca, kao ni u to kojim bi se smernicama trebalo voditi. Dok neki obraćaju pažnju i na najsitnije detalje, drugi se vode mišlju da nije važno koju će školu dete upisati, sigurno će nešto naučiti (što ne može biti dalje od istine).

Kako se odlučiti za školu jezika u kojoj će vaše dete provoditi svoje vreme i učiti, otkrivamo vam u narednim redovima.

Da li birati isključivo školu stranih jezika koja se nalazi u neposrednoj blizini?

Da li je i vama prvo na pamet pala – lokacija? Iako jeste važan faktor pri odabiru škole jezika za mališane, lokacija svakako nije jedini.

U koju školu jezika da upišem dete

Logično se nameće da se određeni broj roditelja vodi isključivo parolom ’’Lokacija škole je najvažnija’’, ali da li zaista jeste tako?

Manje vremena u prevozu, gradskom ili sopstvenom, znači više vremena za druge aktivnosti deteta. Međutim, trebalo bi razmišljati i o ostalim aspektima. Recimo, da li škola stranih jezika u koju planirate da upišete svoje dete ima prilagođen prostor za rad sa mlađom decom? Ukoliko to nije slučaj ili učionice nisu dovoljno bezbedne za boravak onih najmlađih, trebalo bi da razmislite o tome koliko vam je određena lokacija zapravo važna.

Veoma je važno da škola poseduje i dovoljno stručan kadar koji ima iskustva u radu sa decom. Deca veoma lako usvajaju znanja, te je neophodno da predavač bude fokusiran, ali i da ume da prenese znanje i najmlađim polaznicima. Upravo je na predavačima velika odgovornost. Stoga, pored lokacije treba voditi računa i o ovom aspektu.

Isto tako, pre nego što i krenete da razmišljate o lokaciji i udaljenosti škole jezika, trebalo bi se zapitati da li škola koristi prave metode rada, koje će vašem detetu doneti najviše koristi. Da li se deca u njoj samo igraju ili uče kroz igru? Da li se koriste različiti kreativni materijali putem kojih dete lakše usvaja znanja?

Da li škola stranih jezika koja se nalazi na savršenoj lokaciji prati školske udžbenike ili ne?

Svi ovi faktori zajedno čine odgovor na pitanje u koju školu jezika da upišem dete kompleksnijim.

U koju školu da upišem svoje dete Roditelji najčešće biraju škole po preporuci

Kada birate školu jezika za dete, u najvećem broju slučajeva birate po preporuci prijatelja, kolega sa posla ili poznanika čije dete već ide u datu školu. Naravno, ovo i jeste jedan od najboljih načina da odaberete školu za svog mališana.

I pored preporuke, neophodno je da se i samostalno informišete o školi. To možete učiniti internet pretragom i obraćanjem pažnje na internet prezentaciju škole. Istraživanja pokazuju da škole jezika koje imaju urednu i preglednu web prezentaciju zapravo postižu daleko veće rezultate na samim kursevima.

I sami ćete se uveriti da je škola za koju ste se odlučili odgovorna, posvećena i obraća pažnju i na najsitnije detalje kada je učenje i podučavanje mladih umova u pitanju.

Škola Tower – Najbolji kursevi stranih jezika za vaše dete

Ukoliko ste u potrazi za novom ili prvom školom jezika za vaše dete, na pravom ste mestu.

U koju školu jezika da upišem dete

Škola Tower mnogo pažnje posvećuje kursevima stranih jezika, kao što su engleski i nemački, za najmlađe polaznike. Tako, kod nas možete upisati svoje dete na kurs engleskog za osnovce ili kurs nemačkog za osnovce. Vaše dete će veoma brzo i jednostavno usvajati znanja. Zahvaljujući posvećenosti i stručnosti naših predavača, kao i kreativnim materijalima za rad kojima se koristimo.

Za više informacija o upisu na kurs stranog jezika u našoj školi, u svakom trenutku možete nas kontaktirati.

 

Comments are closed.