Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola stranih jezika u Beogradu – TOWER

Škola stranih jezika u Beogradu

Škola stranih jezika u Beogradu ima zaista mnogo. Kada želite da usavršite svoje znanje određenog stranog jezika, kao što su engleski ili nemački, sigurni smo da ćete naići na problem prilikom odabira škole.

Na šta bi sve trebalo da obratite pažnju kada je u pitanju škola stranih jezika u Beogradu koju želite da upišete, otkrivamo vam u narednim redovima.

Škola stranih jezika u Beogradu sa velikim izborom kurseva

Ono što izdvaja kvalitetnu školu stranih jezika od ostalih jeste izbor kurseva koji nudi.

Kada upisujete kurs određenog stranog jezika, veoma je važno da isti kurs prati vaše preferencija, vaš nivo znanja i otvara vam mogućnosti za napredovanje. Na kraju krajeva, to i jeste svrha upisivanja kursa stranog jezika – usavršavanje znanja i napredovanje.

Škola Tower svojim polaznicima nudi najveći izbor kurseva – od opštih i konverzacijskih kruseva, preko specijalizovalih kurseva za medicinare, studente ili inženjere, do ubrzanih kurseva ili kurseva za polaganje međunarodnih ispita.

Škola stranih jezika u Beogradu

Kada je u pitanju engleski jezik, u našoj školi možete se pripremiti i za neke od najvažnijih međunarodnih ispita. Priprema za IELTS ili TOEFL ispite pomoći će vam da izgradite vokabular, kao i da usavršite veštine slušanja i čitanja. Ovi ispiti otvaraju vam vrata za studiranje u zemljama engleskog govornog područja, kao i za život i rad u njima.

Ukoliko ipak želite da unapredite svoje govorne veštine, onda je konverzacijski kurs najbolje rešenje za vas.

Škola stranih jezika u Beogradu Tower nudi vam i širok izbor kurseva kada je nemački jezik u pitanju. Posebna pogodnost jeste kurs nemačkog jezika za medicinare, koji omogućava polaznicima savladavanje stručnog medicinskog nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

I najmlađim polaznicima dostupni su adekvatni kursevi nemačkog i engleskog jezika, koji prate nastavno gradivo u osnovnim školama.

Škola stranih jezika u Beogradu mora posedovati iskusne predavače

Iskustvo koje poseduju predavači takođe može biti faktor koji bi trebalo uzeti u obzir prilikom odabire škole stranih jezika u Beogradu.

Iskusan predavač lako će preneti stečeno znanje na svoje polaznike, jer upravo iskustvo daje tu mogućnost. Iskusan nastavnik znaće da se snađe u svim situacijama, jer ima godine rada sa ljudima iza sebe. Profesori u školi Tower završili su filološki fakultet i izuzetno su posvećeni svom poslu.

Ono što je takođe važno, jeste to da predavač zna da vlada novim tehnologijama, koje se koriste prilikom nastave. Na taj način, otvaraju se razne mogućnosti za upotrebu dodatnih, kreativnih materijala u nastavi. Ovo čini nastavu interesantnom, a polaznike motivisanim za usvajanje znanja.

Osim toga, iskustvo profesora pruža dodatnu sigurnost polaznicima da će usvojiti neophodna znanja za savladavanje kursa i dobijanje željenog sertifikata. Naši profesori se trude da angažuju polaznike u konverzaciji, i na taj način oslobađaju ih straha od grešaka prilikom izgovora reči. Oslobađanje od straha govora na stranom jeziku prvi je korak ka uspešnom završavanju kursa.

Lokacije škole stranih jezika takođe može biti presudni faktor

S obzirom na to da većina ljudi živi užurbanim tempom, lokacija na kojoj se nalazi škola stranih jezika u Beogradu može biti od presudne važnosti.

Manjak slobodnog vremena nikako ne sme biti prepreka na vašem putu ka usvajanju znanja stranog jezika. Upravo zato bi trebalo da se odlučite za školu stranih jezika Tower.

Atraktivna lokacija na Novom Beogradu pristupačna je većini građana glavnog grada naše države. Do nas lako stižete raznim linijama gradskog prevoza, ali i taksi vozilima. Manjak vremena nikada više neće biti problem za učenje stranog jezika i usvajanje novih veština!

Škola stranih jezika u Beogradu

Ukoliko želite da upišete neki od kurseva koji vam nudi škola stranih jezika Tower, kontaktirajte nas!

Škola Tower – Vaš najbolji saveznik u učenju i usavršavanju znanja stranih jezika!

Comments are closed.