Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola nemačkog jezika

Škola nemačkog jezika

Škola nemačkog jezika odlično je rešenje za sve one osobe koje žele da nauče ovaj strani jezik ili da unaprede već postojeće znanje.

Možda planirate da preseljenje porodice u neku od zemalja nemačkog govornog područja ili jednostavno želite da radite u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj ili drugoj državi. U takvim situacijama će vam škola nemačkog jezika dobro doći. Naučićete osnove komunikacije na nemačkom jeziku, kako se ne biste osećali potpuno izgubljeno u stranoj državi. Naučićete stručne izraze koji su vam neophodni za rad u državi u kojoj se govori isključivo nemački jezik. U zavisnosti od toga šta želite da naučite u školi nemačkog jezika, biraćete jedan od dostupnih kurseva.

Škola Tower vam pruža razne kurseve nemačkog jezika, u zavisnosti od toga za šta vam je on potreban.

Škola nemačkog jezika za osnovce i tinejdžere

U školi Tower dostupni su vam kursevi za osnovce ili tinejdžere.

Kada je u pitanju kurs nemačkog za osnovce, njegova svrha jeste učenje ovog jezika kroz zanimljive sadržaje i kreativno izražavanje. Učestvovanje u konverzaciji na nemačkom jeziku daje deci motivaciju za učenje i napredovanje. Naši predavači potrudiće se da nastavni program prezentuju na interesantan način, uvođenjem raznih jezičkih igara i tema primerenih dečijem uzrastu. Aktivnim uključivanjem deca stiču potrebno samopouzdanje da se jasno i glasno izražavaju na nemačkom jeziku, bez straha od grešaka.

Kurs nemačkog za osnovce ima dve varijante – kurs koji prati školsko gradivo i kurs po programu nemačkog izdavača uz istovremeno praćenje školskog programa.

Kurs nemačkog za tinejdžere takođe podrazumeva dve varijante – kurs po programu nemačkog izdavača uz istovremeno praćenje školskog programa i kurs koji isključivo prati program nemačkih izdavača.

Škola nemačkog jezika

Tinejdžerima ćemo na jedinstven način predstaviti važnost nemačkog jezika u savremenom svetu i time ih privući da aktivno učestvuju u konverzaciji. Brzo učenje nemačkog jezika i savladavanje gramatike je moguće uz stručne predavače škole Tower.

Tinejdžeri mogu pohađati ovaj kurs na različitim nivoima znanja, od početnog do B2 nivoa.

Škola nemačkog jezika za odrasle

Škola nemačkog jezika nudi vam i opšti kurs ovog jezika, koji prati program SCHRITTE INTERNATIONAL. Naime, odraslima koji su već učili ovaj jezik kurs za odrasle može itekako biti od pomoći. Znanje stranog jezika se polako gubi tokom godina, ukoliko ga ne koristite u svakodnevnoj konverzaciji. Zato je kurs nemačkog jezika za odrasle savršeno rešenje.

Ovakav kurs organizuje se po dogovoru sa vama, u večernjim časovima ili vikendima. Kursevi traju 3 meseca, a fond časova je 24. Trajanje jednog časa je 90 minuta.

Ukoliko želite da obnovite svoje znanje nemačkog jezika, ovaj kurs je kao stvoren za vas.

Za medicinare je organizovan specijalizovani kurs

U našoj Tower školi stranih jezika organizujemo i poseban kurs nemačkog jezika. Naime, radi se kursu nemačkog jezika za medicinare.

Veliki broj mladih sa fakultetskim diplomama u oblasti medicine odlaze u inostranstvo u potrazi za boljim radnim mestima. Ipak, za takav poduhvat neophodno je određeno poznavanje nemačkog jezika.

Polaznici ovog kursa stiču neophodna znanja stručnog medicinskog nemačkog jezika, kako bi mogli da komuniciraju sa pacijentima. Nastava se organizuje tako da prati propise odnosno standarde medicinskih ustanova u Nemačkoj, kao i zahteve poslodavaca. Na taj način polaznik se uči svemu što mu je neophodno u komunikaciji sa pacijentima, kolegama, nadređenima i drugim državnim institucijama.

Dakle, škola nemačkog jezika može vam biti najbolji saveznik ukoliko planirate preseljenje u inostranstvo, odnosno u zemlju u kojoj se govori ovaj strani jezik. Poznavanje jezika je jedan od preduslova za uspešnu karijeru, napredovanje na poslovnom planu, ali i za život u stranoj državi.

Škola nemačkog jezika

Zato je važno na vreme krenuti sa časovima nemačkog jezika i ostaviti sebi dovoljno prostora za učenje ovog stranog jezika. Na taj način, osnove ovog jezika možete savladati u relativno kratkom vremenskom periodu, od godinu do dve dana.

Za više dodatnih informacija nas možete kontaktirati!

 

 

Comments are closed.