Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola engleskog za početnike

Škola engleskog za početnike

Škola engleskog za početnike predstavlja jedan od najtraženijih kurseva ovog stranog jezika.

Sticanje znanja novog jezika uvek predstavlja pametnu ideju. Ljudi uče nove jezike iz mnogo različitih razloga, kao što su putovanja ili poslovni napredak. Prednosti učenja engleskog jezika mogu biti neverovatno vredne truda, bez obzira na to koji je razlog zbog kojeg želite da upišete kurs za početnike. Ono će povećati vaše kulturološko znanje i pomoći vam da se osećate sigurnije kada putujete u inostranstvo. Takođe je opštepoznata činjenica da učenje stranog jezika poboljšava funkcionalnost mozga, pamćenje i usavršava veštine rešavanja problema i kritičkog razmišljanja.

Povrh svega toga, engleski jezik je jezik nauke, kompjutera, diplomatije i turizma. Poznavanje engleskog povećaće vaše šanse za zaposlenje u multinacionalnoj kompaniji ili u inostranstvu.

Zašto škola engleskog za početnike najbolja odluka koju možete doneti u 2023. godini, otkrivamo vam u narednim redovima.

Engleski je globalni jezik

Verovali ili ne, egleski jezik na globalnom nivou govori oko 1,7 milijardi ljudi! U prevodu, statistički podaci nam govore da se engleskim jezikom, barem na početničkom nivou, služi skoro svaki četvrti čovek na planeti Zemlji!

Biti u stanju da govorite engleski jezik ne znači da možete da komunicirate samo sa izvornim govornicima ovog stranog jezika. Ako želite da razgovarate sa osobom koja živi u bilo kojoj drugoj državi sveta, velike su šanse da će se konverzacija obavljati na engleskom jeziku.

Škola engleskog za početnike

 

Stoga, škola engleskog za početnike predstavlja izbor koji vam može doneti mnogo koristi. Ulaganje truda kada je u pitanju učenje engleskog jezika svakako se isplati!

Škola engleskog za početnike – Znanje ovog stranog jezika pomaže vam da studirate bilo gde u svetu

Pošto se engleski govori u toliko različitih zemalja, postoji mnogo škola i univerziteta širom sveta koji nude programe na ovom stranom jeziku.

Kada dostignete dovoljan nivo akademskog engleskog jezika, otvara vam se bezbroj mogućnosti da pronađete odgovarajući kurs ili fakultet, shodno vašim preferencijama i potrebama.

Pored toga, mnogi od prestižnih svetskih univerziteta nalaze se u zemljama engleskog govornog područja, kao što su Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD ili Australija. Kako biste studirali na nekom od njih, najvažnije je da znate da čitate, pišete, govorite i slušate na engleskom jeziku.

Engleski je jezik interneta

U savremeno doba, praktično sve informacije koje su nam neophodne u sekundi dobijamo upravo na internetu ili globalnoj mreži.

Najveći procenat sadržaja na internetu napisan je na engleskom jeziku. Kako biste se snašli u moru nepresušnog izvora informacija, trebalo bi da posedujete barem osnovno znanje ovog stranog jezika.

Osim toga, neke od najvećih svetskih tehnoloških kompanija imaju sedišta u zemljama engleskog govornog područja. Na ovaj način, poznavanje engleskog jezika kreira vam i ogromne šanse za zaposlenje u ovoj sferi.

Ne smemo zaboraviti i da je engleski jezik zapravo jezik medijske industrije. Ukoliko ga poznajete, ne morate se oslanjati na titlove i prevode kako biste uživali u omiljenim filmovima, TV emisijama, pesmama ili e-knjigama.

Škola engleskog za početnike – Putovanje je jednostavnije sa dobrim poznavanjem engleskog!

Ukoliko uživate u putovanjima, učenje engleskog jezika trebalo bi da bude vaš prioritet.

Kursevi za početnike mogu vam pomoći u nameri da savladate osnove ovog stranog jezika. Oni su početna tačka ka vašem usavršavanju znanja iz stranog jezika.

Čak i ako se nalazite u zemlji u kojoj engleski jezik nije službeni, velike su šanse da ćete upravo engleski koristiti kao sredstvo za komunikaciju. Samim tim, svako vaše putovanje biće daleko sigurnije, ugodnije i bezbednije.

Škola engleskog za početnike

U školi Tower na raspolaganju su vam razni kursevi ovog stranog jezika, uključujući i kurs za početnike. Kod nas možete upisati i kurs engleskog za tinejdžere i osnovce, kao i posebne kurseve i pripremu za polaganje nekog od međunarodnih ispita, kao što su TOEFL ili IELTS ispiti.

Posetite nas!

Comments are closed.