Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika pomoći će vam da perfektno savladate učenje novog jezika ili da usavršiti svoje postojeće znanje.

Obilazak omiljene turističke destincije mnogima predstavlja san o savršenom odmoru. Međutim, snalaženje u nepoznatom gradu može biti komplikovano ukoliko ne možete da ostvarite komunikaciju.

Škola engleskog jezika

Ovaj problem vas može zadesiti i u rodnom gradu. Sigurno ste, makar jednom u životu, bili u situaciji da vas tokom šetnje zaustavi slučajni turista i upita gde može da nađe najbolje lokalne specijaliteta ili kako da stigne do muzeja. Ukoliko ne govorite dobro engleski, vaše objašenje svešće se na nervozno mahanje rukama ili, pak, na korišćenje mape i google translate na mobilnom telefonu.

Da biste izbegli ovakve neprijatne događaje tu je Tower škola engleskog jezika.

Zašto je svakome neophodno znanje engleskog jezika?

Engleski je zvanični jezik u više od 70 zemalja. Istraživanja su pokazala da ga koristi više od 2 milijarde ljudi na svetu. Pri čemu se taj broj svakodnevno povećava, pa ne čudi što se on opravdano smatra univerzalnim jezikom.

Zapravo, engleski jezik se povezuje sa socijalnim statusom. Razlog za to leži u činjenici da će se upravo na njemu odvijati konverzacija osoba iz različitih zemalja koji su se našle na istom mestu. Takođe, engleski je vodeći jezik diplomatije, ali i interneta. Više od 90 odsto sajtova kreirano je na njemu, dok se 80 odsto podataka pohranjuje na kompjuterima na engleskom. Bez osnovnog znanja ne samo da bismo otežano radili na kompjuterima, već ne bismo mogli nesmetano da koristimo ni društvene mreže, niti da pratimo vesti i nova dostignuća.

Škola engleskog jezika

Znanje engleskog jezika ima i ekonomske prednosti. U moderno doba poslovni svet je globalni, samim tim mnoge kompanije posluju i van svoje matične zemlje. Zato prednost za zaposlenje imaju osobe koje dobro znaju engleski.

Škola engleskog jezika koja vas motiviše

Blokada pri učenju nepoznatih reči i usvajanju gramatičkih pravila je sasvim normalna pojava. Nažalost, mnoge demorališe da nastave sa učenjem, smatrajući da nisu dovoljno talentovani za engleski jezik.

Tower škola engleskog jezika oslobodićete vas straha od nepravilno izgovorenih reči. Greške su deo učenja jezika, a nesigurnost ćete najbolje prevazići vežbanjem. Zato naši iskusni i posvećeni predavači podstiču učenike da govore, a ne da uče odgovore napamet. Čak i kada niste spremni da u razgovoru koristite dugačke rečenica i komplikovane reči, sasvim je dovoljno da se služite rečima, izrazima i strukturom rečenica koje poznajete kako bi one poslužile kao osnova za dalji razvoj engleskog.

Najbolja škola engleskog jezika

Tower škola engleskog jezika je akreditovani član Addvantage programa British Council-a. Što vam garantuje najkvalitetniji nastavni program, kao i najbolje stečeno znanje. Tako da ćete nakon završenog kursa sa lakoćom i aktivno koristiti stečeno znanje engleskog jezika.

Škola engleskog jezika

Pored savremenih metoda učenja ovu školu karakteriše vrhunski stručni kadar i prilagođen pristup svakom polazniku, uključujući i individualnu nastavu po želji.

 

 

Comments are closed.