Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola engleskog jezika u Beogradu – Usavršite svoje znanje!

Škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika u Beogradu može biti vaš najbolji saveznik u usavršavanju ovog stranog jezika ili pripremi za studije u inostranstvu.

Kada se odlučujete za fakultet koji želite da upišete, ne bi trebalo da ograničavate sebe samo na univerzitete u našoj državi. Na sreću, u savremeno vreme omogućeno je studiranje u inostranstvu praktično svima. Ipak, inostrani univerziteti na engleskom govornom području često zahtevaju od vas određeni nivo znanja ovog jezika. Većina univerziteta u inostranstvu zahtevaće od vas da prilikom polaganja ispita priložite i neki od sertifikata engleskog jezika koje posedujete. U tome vam može pomoći škola engleskog jezika Tower.

Škola engleskog jezika u Beogradu – Priprema za IELTS ispit

Škola engleskog jezika Tower nudi svojim polaznicima i pripremu za polaganje IELTS ispita. Ukoliko položite ovaj ispit, dobijate IELTS sertifikat koji je internacionalno priznat i jedan od najvažnijih sertifikata engleskog jezika.

Važno je da napomenemo da IELTS sertifikat otvara mnoga vrata za napredovanje u profesionalnom i akademskom smislu. Ne postoji firma, ustanova, institucija ili organizacija u engleskom govornom području koja ne priznaje ovaj sertifikat. Upravo iz tog razloga, priprema za polaganje IELTS ispita mora se shvatiti ozbiljno.

Ovim testom se precizno određuje na kom nivou je vaše znanje engleskog jezika i da li ste adekvatan kandidat za studiranje u inostranstvu. Ukoliko želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika za uspešno studiranje i karijeru u zemljama u kojima se govori engleski jezik, onda je IELTS pravo rešenje za vas.

Cambridge English – Sertifikat kojim se najviše veruje!

Škola engleskog jezika odličan je kamen temeljac za dalje napredovanje i usavršavanje ovog stranog jezika. Naša Tower škola pomoći će vam da se u vašim rukama nađe i Cambridge English sertifikat – sertifikat kojem se u svetu najviše veruje!

Pripreme za Cambridge English zahtevaće od vas da uspešno savladate sve četiri veštine ovog jezika – reading, speaking, writing i listening. Dakle, moraćete da proširite svoj vokabular, da unapredite svoje sposobnosti slušanja i odgovaranja na postavljena pitanja, ali i da napišete stručni esej na bilo koju temu.

Škola engleskog jezika

Ne sme se zaboraviti ni to da je validnost ovog sertifikata doživotna. Kada jednom položite ovaj ispit, zauvek žete imati dokaz da je vaše znanje engleskog jezika na najvišem nivou.

FCE ispit je vaša početna tačka kada je u pitanju Cambridge English. Polaganjem ovog testa otvarate sebi vrata za razne kurseve engleskog jezika u inostranstvu ili za osnovne studije u zemljama gde engleski jezik nije zvaničan.

CPE ispit smatra se pogodnim za sve ljude koji ciljaju visoko i teže velikim stvarima! Upisivanje master ili doktorskih studija u inostranstvu praktično je nemoguće bez ovog testa.

CAE ispit je takođe jedan od važnijih kada je u pitanju akademsko napredovanje studenata u inostranstvu. Ovim pokazujete da ste spremni da učestvujete na raznim debatama, sastancima, konferencijama i slično na ovom stranom jeziku.

Škola engleskog jezika u Beogradu – Usavršite svoje znanje engleskog jezika uz nas!

Kako biste uspešno savladali sve prepreke koje se nađu pred vama u toku usavršavanja ovog stranog jezika morate naći savršenog partnera.

Tower škola stranih jezika uvek je tu za vas!

Naši profesori su vam dostupni u svakom trenutku kursa za sva dodatna pitanja ili nedoumice koje budete imali. Svi naši profesori završili su filološke fakultete i imaju ogromno iskustvo u podučavanju polaznika. Oni su vaši najveći motivatori i podrška prilikom učenja stranog jezika.

Škola engleskog jezika u Beogradu

Svi kursevi u našoj školi organizovani su u mikro grupama od 3 do 6 polaznika, kako bi se svakome posvetilo dovoljno pažnje. Ukoliko želite, možete pohađati i individualnu nastavu. Časovi se organizuju na nedeljnom nivou u trajanju od 90 minuta ili dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

Za više dodatnih informacija u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

 

 

Comments are closed.