Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Škola engleskog jezika Beograd – Unapredite svoj nivo znanja engleskog jezika uz nas!

kola engleskog jezika Beograd

Škola engleskog jezika Beograd dostupna je svim osobama koje žele da unaprede svoj nivo znanja engleskog jezika. Naša Tower škola stranih jezika koristi se jedinstvenim i kreativnim tehnikama i metodama učenja. To je čini savršenim izborom za sve – od osnovaca do osoba koje planiraju život i rad u inostranstvu, na engleskom govornom područnu.

Škola engleskog jezika Beograd – Kako pronaći najbolju školu stranih jezika u našem glavnom gradu?

Kako znati koja škola engleskog jezika Beograd je najbolja? Kako ukazati nekome poverenje da će vas naučiti svemu što vam je potrebno?

Škola Tower, pre svega, ima izuzetno stručan nastavni kadar. Naši profesori imaju diplome sa filološkog fakulteta i izuzetno su posvećeni svom poslu. Važno je naglasiti da su profesori u Tower školi tehnološki osvešćeni i uspešno vladaju novim tehnologijama. Ovo omogućava kreativniji vid učenja, uz korišćenje dodatnih video materijala, pored klasičnih udžbenika.

Dakle, škola engleskog jezika Beograd za koju se odlučite mora stvoriti pozitivno okruženje i atmosferu, kako bi proces učenja tekao bez ikakvih problema. Uz naše programe sa ovim nikada nećete imati problema. Veoma se lako prate, pa će svako moći da se snađe i stekne potrebno znanje.

Škola za koju se odlučite mora imati određeno iskustvo u ovoj sferi, što govori o njenom kvalitetu. Tower škola je dugogodišnji član Advantage programa Britanskog saveta i nosioc TIER 1 statusa. Sve ovo su dokazi kvaliteta našeg rada, koji se kasnije reflektuje i na naše polaznike.

Kursevi koje nudimo našim polaznicima – od osnovaca do priprema za Cambridge English ispit

Našu školu engleskog jezika odlikuje i veliki broj različitih kurseva, u zavisnosti od vašeg trenutnog znanja ovog stranog jezika. Važno je naglasiti da se grupe formiraju na osnovu nivoa znanja, a ne uzrasta polaznika.

Koji kursevi su vam dostupni u Tower školi engleskog jezika?

Pre svega, tu je kurs za osnovce. Ono što čini ove kurseve posebnim jeste njihova raznovrsnost. Kreativno okruženje pomaže đacima od prvog do osmog razreda da razviju svoje veštine govora, pisanja, slušanja i čitanja na engleskom jeziku. Radi se u malim grupama ( od 3 do 6 polaznika) te je profesorima lakše da se posvete svakom ponaosob. Za razliku od učenja u redovnim osnovnim školama, znanje koje pružamo u našoj školi je sveobuhvatno i prošireno.

kola engleskog jezika Beograd

Kurs engleskog jezika za tinejdžere kreiran je tako da zadovolji interese adolescenata i učini materijal zabavnim i lakšim za praćenje. Tinejdžerima je unapređivanje engleskog jezika često preduslov za dalje školovanje u inostranstvu, te je važno da kursu pristupe ozbiljno.

Konverzacijski kurs, kao što mu i sam naziv kaže namenjen je isključivo unapređivanju govornih sposobnosti polaznika. Cilj časova konverzacijskih kurseva jeste potpuno oslobađanje od straha pričanja na stranom jeziku. Naši profesori će vas motivisati da aktivno iznosite svoje stavove na engleskom jeziku, jer se jedino na taj način strah može i savladati.

U našoj školi dostupna vam je i individualna nastava. U ovom slučaju se časovi organizuju po dogovoru, u skladu sa vašim mogućnostima i dnevnim aktivnostima.

Individualni časovi su idealni za osobe koje nemaju mnogo vremena, a ipak žele da obnove svoje znanje ili ga unaprede u poslovne svrhe. Ukoliko vam je učenje engleskog jezika neophodno radi profesionalnog napredovanja, na individualnim časovima se obrađuju teme u skladu sa sferom vašeg posla.

Škola engleskog jezika Beograd – Online testiranje

Ukoliko razmišljate da započnete određeni kurs engleskog jezika, ali niste potpuno sigurni koliko znanja ovog jezika posedujete, onda je online testiranje pravo rešenje za vas.

kola engleskog jezika Beograd

Sada možete za svega nekoliko minuta testirati svoje znanje engleskog jezika iz udobnosti sopstvene fotelje. Sve što vam je potrebno jeste stabilna internet konekcija! Odgovorite na nekoliko postavljenih pitanja, formulisanih tako da provere svaki aspekt vašeg znanja, a zauzvrat dobijate procenu vašeg trenutnog znanja i nivoa engleskog jezika.

Tower škola stranih jezika ide u korak sa vremenom i sluša zahteve i sugestije svojih polaznika. Ako želite da na kreativan, interesantan i zanimljiv način obnovite i usavršite svoje znanje engleskog jezika, kontaktirajte našu školu!

Tower škola – Učenje engleskog jezika nikada nije bilo zanimljivije!

 

 

Comments are closed.