Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Privatni nastavnik engleskog – Kako da napravite pravi izbor?

Privatni nastavnik engleskog

Privatni nastavnik engleskog može biti vaša najbolja odluka ukoliko želite da usavršite znanje stranog jezika.

Od svih metodologija za učenje engleskog jezika (bilo za opciju online učenja ili uživo licem u lice), najbolji metod je imati privatnog nastavnika.

Razlog je u tome što su disciplinovanje i povratna informacija veoma važni za proces učenja stranog jezika. A ovoga nema bez dobrog nastavnika engleskog.

Već pri prvom susretu, dobar nastavnik će analizirati vaš nivo znanja i komunikacije, kao i stepen interesovanja za učenje. Shodno tome, privatni nastavnik engleskog će vam dati primere i relevantne aktivnosti za izoštravanje vaših jezičkih veština. 

Čini se da je danas jako teško izabrati dobrog  nastavnika, koji će se ‘’poklopiti’’ sa nama i našim interesovanjima za učenje. Međutim, kod odabira prave osobe – tutora za engleski jezik, samo nebo je granica kada je vaše znanje u pitanju

Privatni nastavnik engleskog – Koje kvalitete treba da tražite?

Dobar nastavnik nije dobar samo u znanju, već i u metodologiji vašeg obučavanja.

Pretpostavimo da je znanje krajnji kriterijum za odabir dobrog privatnog nastavnika, onda bi se mnogi od vas verovatno odlučili za one kojima je engleski maternji jezik. Realnost je da se samo obučavanje više bavi lingvističkim znanjem i didaktičkim pristupom. Znanje i pristup stečeni nakon dugogodišnjeg iskustva u obučavanju drugih stranim jezikom i dobijanje adekvatnih sertifikata visokog nivoa su ovde ključni kvaliteti! 

Dobar i iskusan privatni nastavnik engleskog je dovoljno kreativan da poseduje dobre veštine prezentacije. Na primer, ako nastavnik ima tradicionalan način razmišljanja, onda čas ide sa određenim ograničenjem na razgovore i gramatički deo. Izaberite nastavnika koji dobro zna kako da primeni različite nastavne metodologije u izazovnom okruženju. 

Njegovo znanje, iskustvo i karakter su veoma bitni aspekti koji utiču na vaše učenje engleskog. Kvalitetan privatni nastavnik engleskog treba da obezbedi uslove koji su prijatni za učenje.

Individualizovan i posvećen pristup treba da budu ključni za vaše bolje učenje

Privatno učenje znači da se lekcije i način rada moraju prilagoditi vašem nivou znanja i tempu učenja – a ne da budu generalno isti za sve! Individualizovan pristup je faktor broj jedan u ovoj priči.

U zavisnosti od nivoa na kojem učite engleski jezik, vaš nastavnik će moći da vas podučava u skladu sa vašim potrebama, kao i vašim ciljevima učenja. Predavači mogu da se oslanjaju na vaše trenutno znanje, kao i da vas podrže pored učenja u školi ili na univerzitetu, prateći vaš napredak redovnim proverama znanja engleskog jezika. Ovo će im pomoći da identifikuju vaše prednosti i nedostatke – što će im koristiti kao osnova za buduće učenje.

Privatni nastavnik engleskog

Radeći sve ovo, privatni nastavnik engleskog treba da bude u mogućnosti da kreira prilagođeni plan i časove učenja samo za vas!

Dobar nastavnik će prvo da vas sasluša i neće vas prekidati kada razgovarate na engleskom. Po završetku razgovora, nastavnik će vam ukazati na greške i pomoći vam da više vežbate.

Učenje zasnovano na domaćim zadacima ili aktivnostima je metodologija koja je uvek u trendu. Dakle, dobar nastavnik će vam davati domaće zadatke i podsticati vas na samostalni rad, shodno vašem stepenu znanja i interesovanja. Takođe će koristiti sve savremene metode učenja, poput online i interaktivnih alata za vaše bolje razumevanje i učenje engleskog jezika.

Privatni nastavnik engleskog – Gde možete pronaći najboljeg?

Uzimanje privatnih časova engleskog može pomoći da se zatvori jaz između vašeg nivoa pisanog engleskog i vaših usmenih jezičkih veština. Vaš mentor će biti u dobroj poziciji da predloži korisne resurse za učenje. Sve će to učiniti shodno vašem nivou znanja, kako bi vam mogao pomoći na prav način.

Sada kada znate sve prednosti učenja engleskog jezika sa privatnim nastavnikom, sigurno se pitate – gde možete da pronađete najboljeg za sebe? 

Škola jezika Tower okuplja tim sjajnih nastavnika engleskog, koji imaju bogato iskustvo i stručnost. Naši nastavnici jezika su visoko obučeni i poseduju sve neophodne sertifikate, tako da znaju kako da vam pomognu da usavršite svoje znanje engleskog na najbolji način! 

Budući da znamo da mnogi od vas žive prilično užurbanim i zauzetim stilom života, omogućili smo vam i online časove jezika

Naši kursevi engleskog jezika se mogu pohađati sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme – a sve što vam je potrebno je dobra internet konekcija. 

Privatni nastavnik engleskog

Kao vrhunski profesionalci, naši kvalifikovani privatni nastavnici znaju kako da vam najbolje pomognu tokom učenja.

Uz školu jezika Tower ostvarujete sve svoje ciljeve kada je znanje engleskog u pitanju!

Comments are closed.