Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Online testiranje engleskog jezika

Online testiranje engleskog jezika

Online testiranje engleskog jezika je odličan način da proverite nivo svog znanja ovog jezika.

Ukoliko želite da upišete neki od kurseva koje vam nudi škola Tower, ali niste sigurni koji vam najviše odgovara, onda je online testiranje prvi korak koji bi trebalo napraviti.

Na našem sajtu dostupno vam je besplatno online testiranje engleskog jezika koje će vam pomoći u tome.

Kako se pripremiti za online testiranje engleskog jezika?

Pre nego što i krenete sa odgovaranjem na pitanja koja će vam biti postavljena u online formi, važno je da se adekvatno pripremite.

Kako biste dobili adekvatnu procenu vašeg znanja, važno je da obnovite najvažnija pravila gramatike engleskog jezika. Ponavljanje je ključ uspeha u svemu što učite i radite. Upravo iz tog razloga, trebalo bi ponoviti barem osnove onoga što ste učili u osnovnoj ili srednjoj školi, u zavisnosti od vašeg trenutnog uzrasta.

Opšte je poznato da se znanje stranog jezika održava svakodnevnim govorom, slušanjem, čitanjem ili ponavljanjem. Suprotno tome, kada se jezikom koji smo nekada davno učili ne služimo u svakodnevnom govoru, lako zaboravljamo i osnove onoga što smo naučili. Zato je važno da se pre online testiranja podsetite onoga što ste jednom učili.

Osim ponavljanja, važno je da ostavite sebi dovoljno vremena da uradite test i date odgovore na sva pitanja. Dakle, test radite onda kada imate dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju. Samo na taj način možete pažljivo pročitati sva pitanja i u potpunosti se fokusirati na to što radite.

Adekvatna priprema je od presudne važnosti za uspešno određivanje nivoa znanja engleskog jezika. Zato joj treba pristupiti sa maksimalnom posvećenošću i ozbiljnošću. Jedino na taj način dobijate potpuno verodostojne rezultate i procenu vašeg znanja ovog stranog jezika. Naravno, online testiranje engleskog jezika na našem sajtu nije jedino merilo vašeg znanja. Konačnu procenu znanja daje nastavnik, prilikom usmenog razgovora sa vama.

Šta obuhvata online testiranje engleskog jezika na našem sajtu?

Online testiranje engleskog jezika zapravo predstavlja brzi online test i procenu vašeg trenutnog nivoa znanja ovog stranog jezika.

Ovaj test obuhvata 25 pitanja na koje morate dati samo jedan odgovor. Pitanja su sastavljena tako da obuhvataju sve oblasti gramatike, ali od vas zahtevaju i logičko odgovaranje i razmišljanje.

Na kraju odrađenog testa, ubrzo ćete dobiti i rezultate. Na rezultatima će se jasno videti procena nivoa znanja engleskog jezika. Tačnije, vi ćete imati bolji uvid u to na kom se nivou nalazite. Na osnovu datih rezultata možete se javiti našoj školi, kako bi se odabrao kurs koji najviše odgovara vama.

Trebalo bi da imate u vidu da su rezultati koje budete dobili samo okvirni, te da konačnu procenu znanja daje profesor, nakon usmene provere.

Šta nakon obavljenog online testiranja nivoa znanja engleskog jezika?

Kada uspešno odradite online testiranje, možete nas kontaktirati. U dogovoru sa vama, odredićemo termin koji vam najviše odgovara za usmenu proveru znanja.

Veliki izbor kurseva omogućava praktično svima da pronađu upravo to što im je potrebno. Bez obzira da li ste apsolutni početnik i želite da naučite samo osnove konverzacije na engleskom jeziku ili želite pripremu za neki od međunarodnih ispita, Tower škola vam to i pruža.

Upravo veliki izbor kurseva odvaja školu Tower od ostalih škola stranih jezika. Na raspolaganju su vam redovni kursevi, opšti konverzacijski kursevi, kursevi za osnovce, ubrzani kursevi i mnogi drugi. Nastava u našoj školi se obavlja grupno, u okviru mikro grupica od 3 do 6 polaznika, a dostupna vam je i individualna nastava.

Online testiranje engleskog jezika

Naši profesori su veoma stručni, sa velikim iskustvom u podučavanju mladih umova i motivisani da vas nauče sve što morate znati.

Za više informacija u svakom trenutku nas možete kontaktirati.

Comments are closed.