Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Međunarodni ispiti engleskog jezika

Međunarodni ispiti engleskog jezika

Međunarodni ispiti engleskog jezika imaju za cilj dobijanje sertifikata koji je priznat u većini zemalja na engleskom govornom području. Ovaj sertifikat neophodan je u slučaju da želite da radite i živite u nekoj od tih zemalja, ili da se upišete na fakultet u stranoj državi.

Škola stranih jezika Tower vam može pomoći da se sertifikat koji nude međunarodni ispiti engleskog jezika nađe u vašim rukama.

Međunarodni ispiti engleskog jezika – Zašto ih polagati?

Motiva za polaganje nekog od međunarodnih ispita engleskog jezika je mnogo.

Ukoliko želite da studirate van Srbije, sasvim sigurno će vam zatrebati i dokaz da dovoljno dobro vladate engleskim jezikom. Značaj engleskog jezika u svetu je neosporiv. Ovaj jezik je zvaničan u više od sedamdeset zemalja u svetu. Ako se odlučite za studije u nekoj od tih zemalja, biće vam potreban i sertifikat koji pružaju međunarodni ispiti engleskog jezika.

Međunarodni ispiti engleskog jezika

Mnogi ljudi jednostavno žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika, koji su učili u osnovnoj i srednjoj školi. Oni se odlučuju za pohađanje škole stranog jezika kako bi u svojim rukama imali sertifikat ’’za svaki slučaj’’. Znanje nikada nije na odmet, a naročito ne znanje stranog jezika kao što je engleski.

Sertifikat međunarodnog ispita engleskog jezika vam može zatrebati i u slučaju da poželite da radite u inostranstvu. Većina kompanija u svetu prihvatiće međunarodni sertifikat kakav je Cambridge English, recimo. Ne samo da će ga prihvatiti, već će on predstavljati dokaz da je vaše znanje engleskog jezika na dovoljno visokom nivou da ćete uspešno odgovoriti svakom poslovnom izazovu.

Za koje međunarodne ispite engleskog jezika se možete pripremati?

Tower škola engleskog jezika nudi vam pripreme za ispite kao što su IELTS, TOEFL i Cambridge English.

IELTS ispit je međunarodno priznat test koji odlučuje da li je vaše znanje engleskog jezika na dovoljnom nivou kako biste mogli da živite, radite ili studirate u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj ispit se polaže u Britanskom Savetu, a prihvataju ga gotovo sve firme, institucije ili organizacije. Potrebno je da posedujete B2 nivo znanja engleskog jezika. Ukoliko to nije slučaj, vaše pripreme za IELTS ispit mogu trajati duže.

TOEFL ispit je jedan od najpopularnijih međunarodnih ispita engleskog jezika, naročito kod mlađe populacije. Ovaj podatak ne čudi, s obzirom na to da se TOEFL ispit polaže na računaru i da je on zapravo internet based test. Kako biste uspešno položili ovaj ispit, važno je na vreme početi sa pripremom. Priprema za TOEFL ispit u našoj školi podrazumeva unapređivanje vokabulara, pisanje eseja na engleskom, kao i unapređivanje listening i reading veština. Ceo ispit traje oko 3 i po sata. Ono što je specifično za TOEFL ispit jeste da ga možete polagati onoliko puta koliko želite, kao i kombinovati najbolje rezultate iz četiri faze.

Sigurni smo da ne postoji osoba koja nije čula za Cambridge English sertifikat. On je zaista najcenjeniji sertifikat, a podrazumeva izuzetno visok nivo znanja ovog jezika. Ispit se sastoji iz četiri dela – reading, writing, speaking i listening. Na vreme započnite sa pripremama za ovaj ispit, jer on svakako neće biti jednostavan. Zato, ukažite upravo našoj školi poverenje za pripremu za Cambridge English ispit. Naši profesori će vam pomoći da savladate sve prepreke na putu do ovog, svetski prihvaćenog, sertifikata!

Tower škola engleskog jezika – Pohađajte najbolju nastavu ovog stranog jezika!

Ukoliko želite najbolju pripremu za bilo koji od međunarodnih ispita, Tower škola je uvek tu za vas!

Međunarodni ispiti engleskog jezika

Naši profesori su izuzetno kvalifikovani, sa diplomama filoloških fakulteta, ali i motivisani da vas na vreme pripreme za polaganje teških ispita. Oni će biti vaši motivatori u toku nastave, unapređivaće vaše veštine ovog stranog jezika uz pomoć najnovijih tehnologija i zanimljivih nastavnih materijala.

Ukažite nam poverenje – Položite međunarodni ispit engleskog jezika na vreme!

 

Comments are closed.