Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Zašto treba da poklonite kurs engleskog dragoj osobi?

Kurs engleskog

Kurs engleskog može da bude sjajan poklon vama dragoj osobi. Jer zaista ne možete da joj poklonite nešto korisnije u ovom trenutku!

Da li je učenje engleskog jezika na listi obaveza ili želja vama dragoj osobi već duže vreme?

Ako je tako, ali i ako nije – nema sumnje da pokloniti nekome ovako bitan materijal za sticanje znanja nema cenu!

Engleski je jezik nauke, internet tehnologije, turizma i svega ostalog što vam padne na pamet. To je osnovni jezik poslovnog sveta, tako da poznavanje engleskog jezika povećava šanse da osoba koja ga zna dobije dobar posao u multinacionalnoj kompaniji bilo u svojoj zemlji ili u inostranstvu. To je takođe jezik međunarodne komunikacije, medija i interneta. Učenje engleskog je, pored svega, važno za druženje i zabavu!

Ako ste potrošili sve ideje za neke uobičajene, da ne kažemo kliše poklone dragim osobama – evo jednog veoma korisnog i lako dostupnog! Zašto da ne – poklonite kurs engleskog dragoj osobi i biće vam više nego zahvalna! 

Zašto je kurs engleskog značajan u savremenom društvu?

Svi znamo da je savladavanje engleskog dragocena prednost u našem međusobno povezanom svetu danas!

Da li ste znali da je od 2022. godine engleski službeni jezik u 67 različitih zemalja i jezik koji se najviše govori na svetu? Biti u stanju da govorite engleski znači da možete biti u stanju još mnogo, mnogo toga! 

Ako želite da razgovarate sa nekim iz druge zemlje, velike su šanse da ćete oboje govoriti engleski da biste komunicirali.

Kurs engleskog

Engleski je dominantan poslovni jezik i gotovo je postalo neophodno da ljudi govore engleski ako žele da uđu u bilo kakvo savremeno poslovanje. Istraživanja iz celog sveta pokazuju da se prekogranična poslovna komunikacija najčešće odvija na engleskom jeziku. Mnoge međunarodne kompanije očekuju da zaposleni ili tečno govore engleski. Ili da barem mogu efikasno da komuniciraju ako im je engleski drugi jezik.

Važnost učenja engleskog jezika na međunarodnom tržištu ne može se potceniti – to je zajednički jezik koji koriste kompanije i preduzeća širom sveta, i od vitalnog je značaja ako želite da uspete u svojoj karijeri.

Kurs engleskog zaista može da vam promeni život!

Govor engleskog vam omogućava pristup svetu zabave. Mnogi od najvećih svetskih blokbaster filmova, najprodavanijih knjiga i muzike na vrhu lista objavljuju se i proizvode na engleskom. Učenjem engleskog jezika imaćete pristup obilju zabave i moći ćete da bolje razumete kulturu. To će vam omogućiti da još više uživate u filmovima, romanima i omiljenim listama pesama.

Ako govorite engleski, više nećete morati da se oslanjate na prevode ili titlove da biste uživali u omiljenim knjigama, pesmama, filmovima i TV emisijama. 

Ne zaboravite i da je engleski jezik interneta. Stoga je učenje engleskog jako važno – jer će vam omogućiti da uživate u više od polovine sadržaja na internetu. Znanje kako da čitate engleski omogućiće vam pristup milijardama stranica informacija koje inače nikada ne biste pročitali ili razumeli!

Nema sumnje, kurs engleskog u vidu online učenja kao poklon ima veoma veliku vrednost u smislu toga šta će sve omogućiti toj osobi kojoj poklanjate nešto što će joj pomoći da stekne neophodno znanje stranog jezika.

Zaista, engleski je vredan jezik za učenje i može da stvori mnoge mogućnosti!

Najbolji kursevi engleskog jezika čekaju vas u školi jezika Tower!

U ogromnom okeanu informacija koji predstavlja internet, pronalaženje kvalitetnih resursa za učenje engleskog ponekad može izgledati kao traženje igle u plastu sena. Kada se pridružite kursu engleskog, ne prijavljujete se samo za lekcije – već dobijate pristup bogatom stručnom znanju!

Vaši instruktori jezika nisu samo dobro upućeni u jezik, već su i obučeni u metodologiji podučavanja i verujte nam, pronalaženje pravog nastavnika je neprocenjivo! 

Kurs engleskog

Zato uđite i omogućite vama dragim osobama da uđu u kurs engleskog – platformu gde se redovno vežbanje ne samo podstiče, već je inherentno ugrađeno u sistem! Na kursu engleskog možete očekivati dosledne časove sa raznim aktivnostima dizajniranim da usavrše vaše veštine slušanja, govora, čitanja i pisanja.

Škola jezika Tower radi isključivo sa kvalifikovanim i iskusnim predavačima jezika koji vam mogu pomoći da naučite engleski jezik na najbolji mogući način i na individualnom nivou. Bilo da želite da se odlučite za tradicionalno učenje ‘’licem u lice’’ ili da isprobate naše fleksibilne online kurseve za učenje engleskog jezika – cilj nam je da kvalitetno ovladate znanjem stranog jezika.

Možete da nas kontaktirate ako ste zainteresovani da nekome poklonite najbolje online kurseve za učenje engleskog.

 

Comments are closed.