Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Kurs engleskog za odrasle

Kurs engleskog za odrasle

Kurs engleskog za odrasle može vam pomoći da unapredite svoje znanje ovog stranog jezika.

Iako se uvek preporučuje učenje stranog jezika od što mlađe dobi, to ne znači da je nemoguće naučiti engleski kao odrasla osoba.

Pokazalo se da su deca veoma prijemčiva za sve jezičke stimuluse, ali ne dozvolite da vas to spreči da sada naučite drugi jezik. Za odraslu osobu nije tako teško naučiti engleski, kao što možda mislite.

Brojne su studije koje su pokazale prednosti koje odrasli imaju kada je u pitanju učenje novog jezika. Životno iskustvo i zrelost im pružaju alate i tehnike koje deca jednostavno nemaju. Zaboravite na mit da nećete moći da naučite engleski kada budete odrasli, jer to nisu činjenice.

U odraslom dobu postoji mnogo faktora koji mogu uticati na vašu odluku da naučite novi strani jezik. Nedostatak slobodnog vremena, posao i porodica su neke od stvari koje mogu da zakomplikuju odluku o učenju novog jezika. Ali na kraju, sa motivacijom i interesovanjem možete naučiti engleski, ili bilo koji jezik koji zapravo želite.

Danas je veoma važno znati engleski jezik kako bi vam se otvorila razna vrata u poslovnom svetu. Stoga, ako ste odrasli, vaše vreme da naučite da govorite engleski je upravo sada. U tome vam može pomoći kurs engleskog za odrasle u školi Tower.

Koji su benefiti učenja engleskog jezika u odraslom dobu otkrivamo vam u narednim redovima.

Zašto je kurs engleskog za odrasle najbolje rešenje ukoliko rešite da naučite ovaj strani jezik?

Učenje novog jezika na kursu sa sobom donosi brojne pogodnosti i prednosti.

Odrasle osobe poseduju razvijeniji kognitivni sistem. Stoga, mnogo je lakše razumeti nove stvari sa većim iskustvom učenja. Odrasle osobe takođe imaju bolje znanje o sebi i tehnikama učenja koje im najviše odgovaraju. Tako je odrastao čovek daleko efikasniji u učenju novog jezika.

Kurs engleskog za odrasle

Osobe u zrelijem dobu imaju više iskustva, te lakše usvajaju i šire svoj vokabular reči. One poseduju i sposobnost boljeg razumevanja pojmova, te mogu lakše formirati gramatičke konstrukcije.

U najvećem broju slučajeva, odrasla osoba će imati više motivacije za učenje. Samim tim, mogu se služiti raznim zabavnim i atraktivnim načinima učenja, kao što su čitanje knjiga ili slušanje muzike .

Međutim, upis na kurs engleskog jezika svakako se preporučuje odrasloj osobi koja želi da savlada ovaj strani jezik. Uz pomoć pravilno strukturisane nastave i iskusnih predavača, odrasla osoba brže će usvajati znanja i savladati jezik.

Benefiti učenja engleskog jezika u odraslom dobu

Osnovni benefit učenja engleskog jezika u odraslom dobu svakako je intelektualni razvoj. Kada učite novi jezik, trudite se da upijate nove zvukove, reči i gramatička pravila, između ostalih stvari. Shodno tome, poboljšavate svoje intelektualne sposobnosti i performanse, ali i koncentraciju.

Neurološki stručnjaci navode da nema bolje vežbe za mozak nego učenje novog jezika. Ono aktivira vašu sposobnost pamćenja i stvara nove konekcije u mozgu kada prelazite sa jednog jezika na drugi.

Uz dovoljno napora koji se podrazumeva prilikom učenja engleskog jezika, novih reči, pravopisnih i gramatičkih pravila, na kraju ćete poboljšati svoju memoriju. Jačanjem svog mentalnog kapaciteta poboljšavate kongitivne veštine generalno.

Još jedna od prednosti jeste šansa da upoznate ljude koji su u istoj situaciji kao i vi, i koji dele slična ili ista interesovanja. Vremenom, možete sklapati prijateljstva koja će trajati dugi niz godina.

Možda i najvažnija prednost učenja engleskog jezika u odraslom dobu jeste šansa za ostvarivanje boljih poslovnih uspeha i mogućnost zaposlenja i van matične države. Otvoriće vam se daleko više mogućnosti da radite ono što volite, čak i na ovom stranom jeziku, u svojoj državi.

Kurs engleskog za odrasle u školi Tower

Škola Tower svojim polaznicima nudi najbolje uslove i najatraktivnije kurseve stranih jezika, kao što su engleski ili nemački jezik.

Kurs engleskog za odrasle

Bilo da se radi o osnovnom, redovnom kursu engleskog jezika ili pak pripremi za međunarodne ispite, u našoj školi čekaju vas najkvalitetnija nastava, predani i iskusni nastavnici, kao i savremeni materijali za učenje.

Za više informacija o kursevima stranih jezika u školi Tower, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

 

Comments are closed.