Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Časovi nemačkog za početnike

Časovi nemačkog za početnike

Nemački jezik se ne može naučiti preko noći. Stoga su časovi nemačkog za početnike idealno rešenje.

Većina ljudi koja se odluči za učenje ovog stranog jezika potražiće pomoć i upisati kurs za početnike. Na ovom kursu naučiće osnove i ono što im je neophodno za snalaženje u svakodnevnim situacijama, a rešiće se i straha od konverzacije.

Kako biste na najbolji način savladali osnove nemačkog jezika, uloga profesora je veoma važna. Predavač na kursu je osoba koja vas vodi kroz učenje i koja vas motiviše da budete najbolja verzija sebe. Ipak, i pored časova koje pohađate, neophodno je da vežbate jezičke veštine kod kuće.

Zašto su časovi nemačkog za početnike najbolje rešenje za vas, kako da vežbate i kod kuće, kao i kako da im pristupite na adekvatan način, otkrivamo vam u narednim redovima.

Časovi nemačkog za početnike i ponavljanje kod kuće

Kao što i sami možete da pretpostavite, nemački jezik je jedan od težih jezika za učenje. Stoga, njegovo savladavanje, osim raznih akademskih i poslovnih mogućnosti, donosi i osećaj zadovoljstva samim sobom.

Osim upisa na kurs ili časove nemačkog jezika u školi stranih jezika, neophodno je da naučeno vežbate u sopstvenom domu.

Časovi nemačkog za početnike

Ne kaže se uzalud da je ponavljanje majka znanja. Ponavljanje naučenog kod kuće može biti od velike koristi. Osim što ćete se prisetiti svega što ste na času radili i biti spremni za narednu lekciju, ponavljanje vam pomaže da trajno zapamtite ono što učite.

Pored ponavljanja prethodnih lekcija, i sami možete napraviti listu sa temama na kojima želite da radite i odrediti kada želite da počnete svaku od njih. To može izgledati kao vaš personalizovani plan učenja sa postavljenim ciljevima. Zvuči zanimljivo, zar ne?

U svemu tome pokušajte da budete realni i da ne zadajete sebi previsoke ciljeve. Lakše je učiti metodom ’korak po korak’ nego se truditi da savladate jezik za svega nekoliko nedelja!

Plan učenja koji prati nastavu na kursu vam može pomoći da pratite svoj učinak i upravljate raspoloživim vremenom.

Učite redovno da biste poboljšali svoje jezičke veštine

Svima je poznata situacija u kojoj određenim danima nemamo interesa za učenje, dok drugim danima možemo satima učiti, širiti vokabular i vežbati gramatiku. Ipak, redovno učenje je veoma važan aspekt savladavanja stranog jezika kao što je nemački jezik.

Pokušajte da učite ovaj strani jezik svakog dana u kraćim segmentima. Izdvojite barem pola sata dnevno i veoma brzo ćete primetiti prve rezultate!

Aktivno učestvujte u diskusiji na času

Osim redovnog učenja i ponavljanja kod kuće, aktivno učestvovanje u debati na samom času je od krucijalnog značaja.

Časovi nemačkog za početnike

Časovi nemačkog za početnike mogu se održavati u mikro grupama, koje ne broje više od 6 polaznika. Samim tim, imaćete više samopouzdanja da govorite ispred drugih i da komunicirate sa drugim polaznicima, koji poseduju nivo znanja sličan vašem.

Ako je vaš cilj da naučite nemački jezik i razumete izvorne govornike u svakodnevnim situacijama, morate ga i sami pričati. Dakle, vežbanje govorne jezičke veštine najbolje je uz aktivno učestvovanje na časovima stranog jezika. I ono vas, takođe, rešava straha od konverzacije.

Časovi nemačkog za početnike u školi Tower

Škola stranih jezika Tower u svojoj ponudi kurseva nemačkog jezika nudi vam:

Nemački jezik za odrasle je opšti kurs, koji prati program Schritte International. Omogućava vam da usavršite svoje jezičke veštine uz predavače sa višegodišnjim iskustvom. Na ovaj način, otvarate sebi more poslovnih i akademskih mogućnosti u zemljama nemačkog govornog područja.

Kursevi nemačkog za odrasle se održavaju po dogovoru, u večernjim časovima ili vikendom. Za više informacija o kursevima jezika iz naše ponude, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

Comments are closed.