Pozovite nas pre same posete

Gandijeva 188/8, Novi Beograd

Savremeno opremljena učionica

Pozovite nas

+381 (069) 1163956

Tu smo za sva Vaša pitanja

 

Časovi nemačkog za medicinare

Časovi nemačkog za medicinare

Časovi nemačkog za medicinare savršeno su rešenje za učenje ovog stranog jezika kojim se služi više od 100 miliona ljudi širom Evrope.

Nemački jezik govori se u više od 40 država širom sveta, dok je u Evropi on zvaničan i službeni jezik u čak šest država. Nemačka, Austrija, Lihtenštajn, Luksemburg, Belgija i Švajcarska priznaju nemački jezik kao službeni.

Važnost ovog jezika dokazuje i činjenica da se na globalnom nivou nalazi na desetom mestu prema broju govornika. Osim toga, on je jedan od zvaničnih jezika Evropske Unije.

Dakle, nemačkom jeziku svakako se ne može poreći bitnost. Ukoliko želite da naučite osnove ili pak da unapredite svoje znanje kako biste mogli da radite u nekim od ovih zemalja, grupna nastava nemačkog jezika pravo je rešenje za vas.

Škola stranih jezika Tower omogućava vam da pohađate kurseve nemačkog jezika u mikro grupama, kako biste bolje i brže usvojili znanje. Časovi nemačkog za medicinare posebno su osmišljeni, tako da se polaznici fokusiraju na učenje fraza i ’’medicinskog rečnika’’, koji će im pomoći u daljoj karijeri.

Časovi nemačkog za medicinare ogranizuju se u mikro grupama

Kursevi nemačkog jezika u školi Tower osmišljeni su tako da podstiču brzo usvajanje veština kod polaznika na svim nivoima znanja. To važi i za kurs nemačkog za medicinare.

Časovi nemačkog za medicinare podrazumevaju rad u mikro grupama od 3 do 6 polaznika. Grupe se formiraju na osnovu nivoa znanja, ne na osnovu godišta i uzrasta polaznika.

Na ovaj način učenje postaje zabavnije, a komunikacija između polaznika i predavača otvorenija i dinamičnija.

Ono što je posebna prednost grupne nastave jeste aktivno učestvovanje u konverzaciji. Konverzacija na stranom jeziku omogućava lakše usvajanje znanja i sticanje veština govora. Osim toga, govorom ispred drugih polaznici se oslobađaju straha od komunikacije na stranom jeziku. Ovo je od izuzetne važnosti za napredovanje u svim sferama. Naročito kada strani jezik učite zbog daljeg školovanja ili odlaska u inostranstvo radi zaposlenja.

Časovi nemačkog za medicinare

Činjenica je da sve veći broj medicinskih radnika odlazi u neku od zemalja nemačkog govornog područja u potrazi za boljim poslovnim prilikama. Kako bi u tome uspeli, škola Tower nudi im specijalizovani kurs.

Kurs nemačkog za medicinare upišite na vreme

Kako biste najbolje usvojili znanja i imali dovoljno vremena za savladavanje stručnih termina, veoma je važno da kurs nemačkog za medicinare upišete na vreme.

Ovaj kurs namenjen je svima onima koji žele u budućnosti da se zaposle u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj. Zato, trebalo bi da ostavite sebi barem godinu dana, kako biste laganim tempom savladali svo gradivo. Idealno bi bilo da se za odlazak i rad u stranoj zemlji pripremate barem dve godine.

Za razliku od nekih drugih kurseva ovog jezika, kao što je kurs nemačkog za tinejdžere, na ovom kursu uče se daleko komplikovanije i ozbiljnije teme i savladava stručno gradivo. Zato je neophodno ozbiljno mu se posvetiti. Pristupite kursu sa mnogo pažnje i ozbiljnosti. Na taj način, brže i jasnije ćete usvajati sva neophodna znanja.

Dakle, ukoliko planirate svoju budućnost u stranoj državi, upišite kurs nemačkog jezika na vreme.

Šta sve podrazumevaju časovi nemačkog za medicinare?

Kao što smo i naglasili, kurs nemačkog za medicinare je specijalizovani kurs, koji je namenjen sticanju znanja stručnog medicinskog nemačkog jezika.

Nastava se vrši na način na koji to propisuju standardi medicinskih ustanova u Nemačkoj, u skladu za zahtevima poslodavaca.

Polaznici kursa naučiće sve što je neophodno jednom medicinskom radniku za komunikaciju sa pacijentima, kolegama, lekarima i poslodavcima.

Odlazak u inostranstvo može biti veoma stresan, naročito ako odlazite radi zaposlenja, a ne znate jezik koji se govori u datoj državi. Na ovom kursu medicinarima je omogućeno učenje adekvatne komunikacije sa pacijentima u bolnici ili staračkom domu, kao i sa nadležnima unutar institucije u kojoj su zaposleni.

Časovi nemačkog za medicinare

Ukoliko planirate zaposlenje unutar medicinske struke u Nemačkoj, preporučujemo vam ovaj specijalizovani kurs za medicinske radnike Deutsch B1-B2.

Comments are closed.