Kao akreditovani član Addvantage programa British Council-a do sada smo uspešno pripremili više od stotinu učenika za međunarodnih ispita ispita engleskog jezika.

Hana

Znanje, iskustva, druženja i uspomene koje sam stekla u Tower-u od malih nogu pa do srednje škole su neprocenjiva! Sada kao odrasla mogu da tvrdim da sam u Tower-u učila na kvalitetan način i da su mi svi učitelji, i engleskog i nemačkog jezika bili maksimalno posvećeni.

Sofija

U Tower sam išla nekoliko godina na engleski. S obzirom da se danas u većini škola ne može steći dovoljno znanje jezika bili su mi potrebni dodatni časovi. Dobila sam preporuku za Tower i nesumnjivo je da ju je on opravdao. Moj nivo znanja engleskog jezika se vidno poboljšao i što se tiče gramatike, a posebno i govora, što mislim da je izrazito bitno, a Tower stavlja poseban akcenat na to. Tower mi je pomogao u spremanju za FCE gde sam dobila A, (čak je i predavač Svetlana došla da me podrži na speakingu 😊). Sem stručnosti predavača istakla bih i pristup učenicima. Maksimalno su nam bili posvećeni i davali su nam iskrene kritike i rado objašnjavali bilo koje nedoumce. Posebno mi se svidelo što se radi u manjim grupama, jer mislim da je to najbolji način učenja jezika, kroz interakciju sa drugim učenicima istog nivoa znanja, a opet je predavač u stanju da se posveti svakome ponaosob. Najiskrenije bih preporučila Tower svakome ko želi da ozbiljno uči jezike, popravi svoje znanje i stekne samopouzdanje da piše, govori i misli na stranom jeziku!

Sanja

U Švedskoj mi svi hvale engleski i mislle da sam studirala u Americi. Ma kakva Amerika, kakve gluposti, ja sam u Tower išla 😃.

Anđela

Časovi su uvek unapred pripremljeni i jako dobro osmišljeni. Profesori su jako ljubazni i otvoreni za saradnju, uvek spremni da odgovore na sva pitanja i razjasne sve nedoumice. Definitivno pravi izbor!

Pavle

Rado sam išao na casove u Tower. Izuzetni prijatno okruženje i kompetentni nastavnici koji stavljaju akcenat na ‘speaking’! Za svaku preporuku 😃👍🏼

Marko

Prethodnih godinu i po dana sam proveo u školi engleskog ,,Tower" spremajući TOEFL i SAT testove. Iako su testovi bili veoma stresni, a rad na njima bio veoma naporan, uvek sam uživao u svakom momentu koji sam proveo tamo. Mnogi budući studenti imaju dosta problema da nađu odgovaraju školu i pripremu za ovako velike testove, zato što nema mnogo dobrih škola i zato što je traženje osobe koja može da vam pomogne u važnom koraku u budućnosti veoma delikatan posao. U svojoj potrazi sam naišao na veoma gostoprimljive i profesionalne ljude koji su bili voljni da mi pomognu. Takođe, kao neko ko se bavi ozbiljno sportom, moj raspored je bio popunjen mnoštvom obaveza kako vezanim za sport, tako vezane i za školu. Termini časova koji su meni odgovarali bi retko kom nastavniku prijali, ali na tom polju su mi mnogo pomogli. Na kraju svog skoro dvogodišnjeg puta sam završio TOEFL i SAT test sa više nego zadovoljavajućim rezultatom, a svakog trena provedenog na tom putu u školi ,,TOWER" ću se sa zadovoljstvom i radošću sećati.

Nataša

Izuzetno mi je drago što sam odabrala baš TOWEL školu stranih jezika, za usavršavanje svog engleskog jezika i pripremu govora za evropsko takmičenje koje se održalo u Parizu. Njihovim znanjem, i mojim poverenjem u njihov rad, kroz par meseci kvalitetnih časova, rezultati su se videli, odnosno bolje rečeno čuli. Zato, ako ste pasivni poznavaoci engleskog jezika, TOWEL škola je prava škola stranih jezika za vas i to baš u vašem kraju.

Ljuba i Aca

Dobro je kad si sa profesorima na “ti”. Dosta smo naučili, položili Kembridž ispite i sada komotno i samouvereno koristimo engleski, ...i putujemo 🏙🌉 Iskrene pohvale 😃

Jovana

English lessons in Tower brought me a lot of new words, business explanations, great teacher, cozy atmosphere and relaxed time. Join in! 😀