KURSEVI
ZA OSNOVCE

ENGLESKI

Namenjeni su deci od 1. do 8. razreda osnovne škole. Po grupama su raspoređeni prvenstveno po znaju i uzrastu. Vodimo računa da dete ne potcenimo ali i ne precenimo, već da ga motivišemo da zavoli strani jezik i s lakoćom ga savlada. Grupe su od 3 do 6 polaznika. Kurs traje cele školske godine sa fondom časova od 66 do 68, od po 60 minuta. Sa starijim osnovcima radimo postepenu pripremu za Kembridž ispite.

NEMAČKI

Namenjeni su deci do 8. razreda osnovne škole. Radi se u grupama je od 3 do 6 polaznika. Nudimo dva varijenta kursa:
1. Kurs koji prati školsko gradivo.
2. Kurs po programu nemačkog izdavača uz istovremno praćenje školskog programa. Ovakav način rada pomaže deci ne samo da savladaju školsko gradivo već i da značajno unaprede svoje znanje nemačkog jezika.
Od najmlađih polaznika (prvi ili drugi razred) očekujemo da bar delimično budu upoznati sa latiničnim slovima, pošto će se vrlo brzo suočiti sa sve četiri jezičke veštine – slušanje, čitanje, pisanje i govor. Kurs traje tokom cele školske godine sa fondom od 64 do 68 časova od po 60 minuta. Izuzetno nam je bitno da su vaša deca tokom nastave aktivna i motivisana da koriste nemački jezik.