KURSEVI
ENGLESKOG

Kao akreditovani član Addvantage programa British Council-a do sada smo uspešno pripremili više od stotinu učenika za međunarodnih ispita ispita engleskog jezika.

ZA OSNOVCE

Namenjeni su deci od 1. do 8. razreda osnovne škole. Po grupama su raspoređeni prvenstveno po znaju i uzrastu. Vodimo računa da dete ne potcenimo ali i ne precenimo, već da ga motivišemo da zavoli strani jezik i s lakoćom ga savlada. Grupe su od 3 do 6 polaznika. Kurs traje cele školske godine sa fondom časova od 66 do 68, od po 60 minuta. Sa starijim osnovcima radimo postepenu pripremu za Kembridž ispite.

ZA TINEJDŽERE

Kursevi su namenjeni gimnazijalcima i srednjoškolcima. Kod polaznika koji su u kontinuitetu učili jezik, stavljamo akcenat na konverzaciju i pomažemo im da već stečeno znanje sistematizuju i aktivno primene u govoru. Takođe, tinejdžere pripremamo za polaganje Kembridž ispita, čime će zaokružiti svoje znanje engleskog jezika. Možemo se pohvaliti da 80% naših polaznika polože ispit sa najboljom ocenom A. Sve traženije su pripreme za TOEFL i SAT ispite koji su neophodni za američke univerzitete. I tu smo ponosni da smo uspešno pomogli našim kandidatima da upišu željene škole u Americi

ZA ODRASLE

Organizuju se po dogovoru, u večernjim časovima ili vikendom. Ukoliko polaznik dolazi sa izvesnim predznanjem jezika, obavezno se radi testiranje pre kursa. Kursevi se organizuju u trajanju od 3 meseca sa fondom od 24 časa: 1 čas = 90 min. S obzirom da su odrasli polaznici preopterećeni poslom i nemaju puno vremena da se uskladjuju sa grupnom nastavom, mi im onda organizujemo individualnu nastavu, ukoliko za to postoje mogućnosti.

KONVERZACIJSKI KURS

TEME : film, kultura, umetnost, hrna i piće, nauka, šoping, putovanja, posao, ljudi, muzika. 1 x 90 min nedeljno, 4 nedelje Rad u grupama od maksimum 6 polaznika.